覺唔覺呢代對靚仔既標準降低左

760 回覆
2917 Like 82 Dislike
都算靚既,不過唔係明星級靚仔咁解姐
但肖戰都好唔掂.....
無話唔同層次
係要講層次就係演員個種八面玲瓏,唔洗同你上咩眼耳口鼻妝都已經夠靚仔,同埋似番個男人
MCM
見到d人話佢盛世美顏... 搞到我差d以為係我問題
你識幾多韓仔啊 識少少代表晒全韓國?
因為以前大家都唔高身高咪冇咁重要,依家後生冇180都唔係人啦,好多後生仔都好高,一高遮百醜,你連高依個基本條件都冇,仲講咩個樣
你覺得嘅就係事實,大眾嘅眼光就唔係事實
佢姓田個隊友都幾好
所謂靚唔靚仔都係講感覺,150搵個185,其實平日一齊都睇唔到個樣但d女都好中意,係人類對擇偶條件改變左,講真以前大家都唔高咪睇樣,依家高大變到好多人都得,咪睇身高,你作為女人,身邊嗰個170,好靚仔,但人地男朋友185,一般樣,你點揀
唔係依代對靚個標準降低左,反而高左,樣仲可以整下,化下壯,身高你點整

洗唔洗post咁多打飛機?
唔知佢叫咩名
淨係知佢係 香口膠大王
泡菜仔黎講呢個真係排男團頭幾位
團寵永遠都咁透徹嘅雙眼

Btw 我鍾意你個名
HK 750萬人口中,男女20-49歲佔的比例為42.4%
我當一半咁計21.2%,都有159萬左右男性
我再當呢個人口數量中靚仔比率有0.01% = 萬五個靚仔

但現實中見到靚仔的機會根本超少,所以靚仔比率必定少於0.005%
難怪港女話香港冇靚仔唔係冇原因
jjk越大越劣
現實就係好多女都咁撚膚淺
韓仔=靚仔
呢個係無可否認既事實

利申:對韓0興
又係豪哥黎
好多人話要有返男人咁既樣,其實係呢個世代女人既揀偶要求唔同咗,以前顯得有攻擊性、搶眼既深輪廓已經唔係最好既選擇,相反會鍾意溫柔、線條柔和、冇乜輪廓感既長相,但大眾既審美同社會變化不無關係(女性都係)
當然乜類型都會有人鍾意,你都可以當自己係睇透咗其他人人云亦云既諗法
無追開
想知紅咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞