覺唔覺呢代對靚仔既標準降低左

760 回覆
2917 Like 82 Dislike
不嬲都話韓式標準審美 係醜人革命
連登仔屌打韓仔喎
咁連登係咪革命成功嘅例子
我覺得動態好啲 例如佢最近套劇
鍾意眼細
發覺好多連登仔都係用一套
荷里活/白人/男子氣慨嘅審美觀去judge返自己人
成個post都滲住一隻黃種人inferior嘅自虐審美態
個個自稱正常樣
咁賊眉賊眼都有市場嘅
如果講樣
sj同exo個班真係靚仔d

同埋日本同大陸個d其實都靚仔d
只能說marketing同打造全方位藝人呢方面韓國贏晒
你單眼皮, 一線眼, 正方面, pan hit face
就買套circle 乜春DNA, 驗下自己係咪now佬種先
你估個個香港人都好似你咁樣
似俾桐生打果D道上兄弟咋掛
可惜個樣係奸角樣 合拍正氣片當道 仲邊有運行
反而日系標準冇變,不過而家崇日港女好似少左
試下叫薑濤剃個skin head, 即刻收皮
條撚樣由頭到尾都係靠髮型呃得下人
因為而家香港女仔只睇身高 你夠高夠大隻/文青feel=靚仔 型

你矮 話之你係梁朝偉郭富城樣 = 柒
連登仔:
你地班港女對靚仔審美角度一定要以我地作為標準! !

SJ認真咩
可以就係出道作收左佢皮
黑俠(李連杰)正正常常, 黑俠2變咗騎呢特攝片
安志傑拍激戰嗰陣型到爆
其實好早期電影公司想捧佢 俾佢做黑俠2做黑俠
不過好似紅唔起變相一路做配角再到十零分鐘角色
男兒本色仲有戲份 再到逆戰激戰得個十零分鐘仲要係最後死咗輸咗個啲
但我覺得佢本身係型既 又外國大鬼仔架
可惜個樣係奸角樣 合拍正氣片當道 仲邊有運行
可能就係出道作收左佢皮
黑俠(李連杰)正正常常, 黑俠2變咗騎呢特攝片
五官掂但係唔打扮都死啦
反而個樣唔差 五官未必完美 打扮吓會靚好多

人哋天生高都冇辦法
好似係佢自認靚仔咋
大把明星無整過skin head 你係咪要逐個屌
唔係fans
對眼細到都睇唔到陽光
仲叫佢做陽光男孩
我覺得 靚仔同 型/有魅力 係要分開
但呢個年代,化妝令到多左好多靚女就真,有好多其實都未到靚女level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞