覺唔覺呢代對靚仔既標準降低左

760 回覆
2917 Like 82 Dislike
我覺得係大家對於靚仔既定義其實唔局限於淨係五官
因為淨係睇五官其實好快睇厭 正如花瓶一樣
而大家口中既靚仔
其實係綜合埋所有野去睇
包括有無魅力 氣質 吸引力...等等
呢啲因素包括埋你對一個人既觀感
正如一個人揀對象唔係淨係睇樣 會睇埋內涵
你先會得出一個結論係呢個人=靚仔
正確啲來講應該係話有魅力 咁樣會無咁大爭議
而我個人認為
一個人散發出來既魅力係遠遠比五官靚更為重要

利申:ansonbean係幾有魅力 姐姐都幾鐘意
其實佢d五官好7
尤其個鼻
呢隊係連登眼中嘅唔靚仔?
下,佢條女幫佢化到個妝濃過d女,
男人老狗個鼻影由眉頭拉到落鼻尖
真心靚仔代表?
直頭係連登仔嘅恥笑對象同頭號眼中釘
其實真係大把靚仔都係矮
rdj, tom cruise, james mcavoy 小池徹平個堆
Exce7tly就係我想講嘅嘢
因為降低左連登仔都係冇俾人讚過靚仔

拍埋去都唔知似咩
唔知幾時開始男人打扮自己用洗面奶洗面已經俾d毒撚話乸型
我覺得自信嘅笑容同一種技能上(跳唱運動演戲)嘅極致表現係值得比人讚靚仔靚女。
佢真係樣衰兼仲刷緊下遊隊數據
你想問我佢係咪靚仔?
我講左諗法,你自己諗,各花入各眼
唔會特登開個po貼出嚟鞭
木村拓哉喺連登都有連登仔,係永遠唔會有靚仔
打錯
*木村拓哉喺連登都有連登仔話樣衰,所以連登永遠係唔會有靚仔
咁唔好咩 除非你連依家降低左既門檻都唔過?
自己無又唔想人有既心態?
球王級但樣衰你出張c朗好唔好,最低限度都出張m8啦,再係咁無人應你
exo有伯賢喎 唱歌不知幾好聽
痴撚線 好想知話樣衰既人 自己係咩樣
佢呢個樣未至於樣衰下話
呢個年代有眼耳口鼻就係男神女神有仙氣
super junior曾經好紅 不過係十鳩幾年前
其實係審美觀有改變啫,好正常

正如你識講郭富城用今日嘅眼光睇,會畀人笑,咁你用返舊時嘅眼光去睇今日嘅明星,會覺得佢地好可笑都唔出奇

可能今日啲人對身型著重啲,中意標緻啲咁囉

又唔好睇得自己太重,咁自我中心,講到係人地嘅審美標準低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞