STAR WARS 星球大戰 新集中討論區

1001 回覆
34 Like 9 Dislike
我建議都係星期五、六加密
星期日解封
都係仲有一個星期姐
幾時會有一套全新時期, 全新人物既戲或劇
Lm
Star wars野全部獨立嫁
除左電影會出小說版,但係佢電影時間前線前少少又會出noval adaption
想睇Emilia Clarke阿
Solo浪費左個角色
拍咩衰咩
Solo ,未來戰士
錯不在Emilia Clarke阿
好想睇佢
被你講左
我諗得我地小部分fans會好鐘意
本身已經好多人憎Jar Jar
當初迪士尼要救第九集應該出Jar Jar
唔係Palpatine
迪士尼買咗星戰之後reboot 過一次,除咗電影1-6同The Clone Wars 之外,2014年之前出嘅都係舊正史(EU)

索龍三部曲同索龍之手兩部曲都幾好睇
呼聲應該勁高
就算有電影小說都好一直以電影行先,無論係EU 時代定Canon 時代都係,EP1-6 一定唔郁得
遲啲套The Acolyte 算唔算?
The show will focus on the emergence of dark side powers in the final days of the High Republic Era.
算啦。而家EP9 pals 個message都唔係係電影小說動畫都講啦。
重有一套唔計EU
就係maul老母本漫畫
係 但EU同Canon嘅電影小說
可能無左lucas逐隻字執 變左依家兩者都係各有差別
好似ep9本junior咁無左最後嗰幕rey skywalker
EU叫佢野史好啲
想整理canon 書既timeline放係呢個post。但係好多都未睇,或者買左未睇。
睇完就會心諗 點解我要曬時間喺依個canon到
好睇又唔算特別好睇 特別係new republic嗰啲
Vader堆漫畫
漫畫真係好睇到不得了
下下打到爆曬皮爛手爛腳
就算係ren嗰本都好睇
仲有son of dathomir
覺得啲故事用漫畫嚟呈現有啲可惜
動畫會正啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞