STAR WARS 星球大戰 新集中討論區

1001 回覆
34 Like 9 Dislike
呢句野我第一次睇笑左出聲
原來係藍色肥佬
btw jedi warrior條storyline就算揀哂sith choice都好似最後唔會變sith?
唔會,就算你對眼因dark side 變到紅哂你都唔會係sith

頂多都係Dark jedi ,同埋Satele Shan 會話你充滿憤怒同感到Darkside而拒絕比 jedi master既頭銜你
但係共和國上將會因為議長比佢既權力同埋你為共和國所做既努力對抗sith empire 抱不平而賦與你成為一位榮譽共和國將軍(title)
take a seat young skywalker
人地幫共和國回收軍事機密,甚至做低sith emperor都無master做The chosen one?

bosslogic upload 左張新作品

Are you ready?????????

Season finale is approaching!!!!!!
Diu
接二連三咁走
唔交paper都要睇呀屌
女神除晒衫叫我扑野都要行開

仲記得等美國首播預告果晚High 到三點都瞓唔到
睇D comment 笑到我hihi
希望佢短期內唔會再有新作品
點解無人討論high republic?d設定圖好啱味喎
唔係好識
有咩網站介紹等我易消化?
都未有野出咗
thoughts dwell on your mother 呢張雖然成日係reddit prequelmemes到見但都見一次笑一次
但頭幾頁講個d戲啊劇連設定圖都未有啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞