STAR WARS 星球大戰 新集中討論區

1001 回覆
34 Like 9 Dislike
依家望番唔值但當時俾佢吸引左

你85係講Ironman ? 我唔入marvel la
Lego wall art嗰塊85嘅款
見係好靚,但麻麻Ironman 佢出cap我都會考慮下

OT 佢出Beatles唔出queen
都係睇埋今個禮拜果集先決定訂唔訂
下禮拜bespin
點解呢度D巴打咁有錢
你覺得佢係咪玩埋今集就收皮
等你買完我再決定買唔買好
唔係,我覺得佢唔只淨係搶左把dark saber咁少嘢返去,覺得會有其他裝備例如頭盔噴射器果啲
你想買全套?
屌你老母 the last Jedi
想呀 佢三個合併一個直立嘅vader
再唔係三個獨立擺都得
買再3m啲膠不留痕跡
但好似你講,都幾貴希望佢仲有得跌
出bad batch 希望有追殺jedi 橋段其實佢出咁多寧願佢出多套clone war 講下其他jedi 好過

成個委員會有一半名都up唔出
又唔出套野vader點捉d jedi黎做inquisitor 得漫畫有
仲有ventress做左賞金獵人之後點死 (得小說)
ahsoka order 66 之後點比人追殺同拎佢對白劍(小說)

大把野唔整 整d無人想睇既野
啱啱訂咗STK隻1:2 R2D2
Ht算平雕重貴
再唔係睇下淘寶有冇副廠出
我覺得,佢響其他渠道出得嘅嘢應該都唔會再出喺影視上面,雖然我個人都好希望佢將Vader 漫畫影視化見證Anakin 真正變成Vader
咁睇法我儲SHF應該唔洗格價
有D我覺得好靚,有D純粹鍾意,樣柒都照殺

我想買一個1:1 垃圾桶
Rian Johnson 全家十世輪迴做蚛蟈人
講開淘寶
我呢幾年都冇淘
但想搵下係咪有D仿真度好高既lightsaber
一直好想要Luke EP6把劍黎J下
要唔要可拆卸/著燈/可以對打?
Shf真係唔識欣賞黑標依家進步過佢好多了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞