STAR WARS 星球大戰 新集中討論區

1001 回覆
34 Like 9 Dislike
Clone wars畫風
應該一季就完
Solo
好耐冇留意,我記得當年話拍sequel果陣有6部電影一年一套
第六套係咪取消左suppose今年上
lm
我都麻麻
見佢咁快想好似marvel咁出到咁密都有d大膽
不過之前sequel同solo後都勁多人話star wars fatique
Mando一野爆起個個即刻睇定d先講野
Donald 做幾好
ep8柒左就乜都無啦
套solo 入面donald型過solo幾多
星戰的美食家
唔記得呢套
不過R2係 Ahsoka果集片尾都有出現計唔計
點解無嘔泡gif
圍爐問下有無巴打都寧願Ahsoka拍翻動畫版

明明動畫呢個媒介可以去盡啲,無論星球、物種、人物動作都可以更天馬行空,作為一個科幻系列,就偏偏摒棄呢份優勢。

Ashley捱咗十幾年hate,一下子就俾個偽人搶哂風頭。真人化Ahsoka過程好難感受到誠意,無公開casting不突止,連Ashley都蒙在鼓裡。明明成日panel都同Dave好friend咁,如果將來肯consult番佢就最好

一諗到就算Anakin同Ahsoka有機會重聚,都唔會係最珍惜、最了解呢段關係嘅兩位演員嚟演繹…

(前po咁多巴打都指出lekku問題我已經好欣慰,放負失禮。將來星戰MCU化,唯有盡量樂觀)
好想期待Obi-wan同 Rogue Squadron series , 希望Rogue Squadron可以唔令EU既X-wing Series fans 失望
LM!
Mando copy炸雞佬對白, 罪該萬死
佢只係同yoda同一個種族
並唔係yoda
Obi
好期待hottoys 會點出炸雞佬
把劍會點出
我諗應該係白光黑瓦色劍身
有條邊透光咁
希望唔會好似孩記嗰把咁假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞