《鬼滅》票房將超千與千尋成日本第一 日網友崩潰了

295 回覆
396 Like 37 Dislike
咁你講下響千語千尋睇到d咩先啦
就係老豆老母給左隻豬
入到去異界旅館捱苦,遇到美男白龍既故事?
佢地係電子娛樂消費(手機game)應該係好勁
有套內容空洞人物樣衰故事低能嘅電影做全國第一
真係日本國恥
haha
雖然我到依家都唔明手機GAME有咩好玩
應該係內外需同供求關係?
又係波台蠢材
佢地太多野規管,唔可以同人唔同,係好痴線

你留意下d日劇同av就明,佢地d人妻個個著d衫都差唔多,其實係因為佢地個社會係癲到有d唔講出口既社會規則,每個身份既人著咩衫係有規矩,唔跟就會俾鄰居講…

相反,男性其實一樣,一個上班族放假係要著得好muji style咁,唔係咁著又係會俾人講閒話

睇過d節目講,佢地連d室內裝修都係,點解空間大改造搞咁多最後出黎都係muji風?因為如果俾長輩/上司/鄰居知間屋d裝修唔係muji/ 日本傳統風格,就會有說話聽。

日本呢d位係好恐怖,唔可以做突出既一個
天空之城都係正
見到鬼滅即刻搏嘴踩兩腳
其實全世界好多國家都係極保障租客。

只係香港對業客既保障比較少,同埋業主好L惡(我個人覺得d業主係持住自己係業主就大L晒,惡過法例俾佢既範圍)
我睇過d報導,係d聲優課身家
仲有d女因為課金而要做
如果宜家香港重上國產007,肯定票房冠軍
人地講票房你講深度
嗰啲漫畫/動畫冇點表露依啲野出嚟

但發覺佢地好鐘意鼓吹唔埋堆,你就係有問題嗰個。
即係要迫人KEEP住同成班人匯報自己近況。

唔怪得佢地咁多欺負
咩GAME,玩到要做嗰啲野呀!
''聲優課身家'' = ???
就咁講劏房,已經好似要求佢地咁
日本通漲
通縮就有日本份
咁都係嘅 自己人圍內投票
其實千與千尋同鬼滅本身就好唔同 唔應該比較
千與千尋兩粒鐘講一個完整嘅故事
而鬼滅兩粒鐘只係漫畫嘅其中一段
鬼滅真係垃圾戲一套
呢d野佢地唔會好講出口,但睇得多劇/綜藝/av等等就會覺,佢地係唔想有人同其他人唔同,唔想d人有個性,大家都一樣咁
google下聲優 同課金會睇到d報導架喇
想睇番千尋了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞