《鬼滅》票房將超千與千尋成日本第一 日網友崩潰了

295 回覆
396 Like 37 Dislike
票房已經反映唔到質素
Fgo
無得比,嗰陣連網絡資訊都無依家咁發達

如果唔係媒體同網絡一直吹大

鬼滅邊會有依種成績

內容同名氣根本不成正比
其實係未可能有時驚人做啲野好過自己
不過其實咁講,香港唔多唔少都係咁
香港業主完全唔明咩叫租

你租間屋畀人,而呢段時間租客先係呢間屋既業主
你睇過風之谷漫畫未

風之谷動畫,根本只有1/7 內容

成個世界觀同角色互動帶出信息同深度比千尋都多,淨係戰爭場面震撼過千尋。巨神兵仲要係庵野秀明負責,之後仲啓發佢創造Eva 神作出嚟。

唔識就算把啦
大局觀無錯
你睇最大個幾間企業
sony panasonic同廿年前比真係差左好多
但係香港金融大陸課水
左手落右手
咪咁囉
係,我即入
好撚想現場同人一齊笑
好似復仇者聯盟咁加幾分鐘無聊野又再上咪得囉
仲有,維修係業主責任,唔係租客,所以除左結構野外(例如拆左牆), 無得攞黎扣按金
同千與千尋嘅故事差好遠囉...
佢話要倒垃圾
上次咪講左費鳩時理
執垃圾好過
如果播頭文字d,會唔會全場一齊跟呀木講你條女雞黎架咋
電影票房可以反應電影深度

考試成績可以反應學生能力
真係唔識架wo..."
歡迎來到流量時代

XX已死
千尋係好電影唔反對,但有深度就over咗
依點又好似吹大咗少少動畫漫畫都有講過日本人係傾向合群,但係未去到唔同就一定會比人排,只係嗰樣“唔同”多數係會影響到人人地先會唔鐘意,因為你著衫/裝修唔同就排你其實唔會,如果唔係日本就唔會有原宿風/歐美系啦,除非你好標歧立異咁啲人咪可能望多你兩眼咁

av入面啲人妻著衫一樣我相信係角色扮演嘅一種因為想j人妻嘅對人妻嘅印象就係咁,就係要咁著先似典型人妻,就好似老師多數配西裝眼鏡黑絲咁
高汁唔代表多人睇
其實有乜所謂 邊個攞第一又點 真係唔明點解啲人咁執着啲排名
人類係咪咁撚鍾意排名呢樣嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞