[我這樣討厭豬完美如此] 車路士球迷討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
佢今年踢右閘多
硬件上佢真係世一
唔知happy有冇牙朗跳咁高
📝 - OFFICIAL: Nico Tagliafico has signed a new contract with AFC Ajax until June 30, 2023.

好想要Tllm唔要Chilwell
HAPPY同譚今季真係進步左好多
譚整體意識 同做支點進步左
最重要嘅埋門都係屎
反捷反撚反對西布朗場波第一人
Top attack , top defence #CFC #KTBFFH

但係排第三
西布朗 修頓 2場on99冇左榜首
西布朗打手準備出現
等多個月 快車期完咗就第一
譚狗啲tap in 同first touch都仲係咁柒
識貨
Kane 10場9 assists
雖然有一場四助攻
譚叻嘅野速度丶技術等等都唔係車前鋒要嘅嘢或者可以話佢擅長嘅對隊波嚟講係次要,反而係需要一個柱躉前鋒
所以我要基奧特正選
譚叻嘅野速度丶技術等等都唔係車前鋒要嘅嘢或者可以話佢擅長嘅對隊波嚟講係次要
撚狗最需要wo
獌啲傻鳩完全唔撚識波
安好過馬斯亞成班有突啦,佢一季入唔到廿球但只要球隊低潮整粒罰球或者迫搶回防都夠啦
反唔反安都不得不承認安救過車幾次啦
摩佬唔識教新仔 So9唔識教波
成班人沉淪左咁多年 心態已經唔得啦
3場終極西波可以講到季尾
Lampard: 'Everyone is fit!'
On Giroud: "I don't think it is a case of giving any player an assurances over game time with the size of squad we have." He goes onto praise Giroud as always.
仆你個街 洛里斯對完車先出唔到=.=
又信daddy?

3個鐘多返32個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞