[我這樣討厭豬完美如此] 車路士球迷討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
咁教得阿狗預咗少資源
佢自己踢咗咁耐阿狗會唔知咩
愛狗雲爺爺咪又係咁教
阿狗肯洗兩億買5-6個正選洗撚請達蛇咩
屌阿狗有錢嫁
net spend頭四嫁
係買水貨姐
咩80m pepe
隻比比先好笑
而家仲好似同達蛇鬧翻咗
沙sir算係咁
要清理干狗留番黎果堆負資產同買岩佢用既人
沙sir買番黎果d人
個個起碼係佢果季真係有用
係得西瓜叫差d
當初愛蛇想要沙夏
大家都80m
點知高層買左隻pepe
咁果年比我揀沙夏同比比
我都揀比比
講班費 人腳李城 西咸呢啲咪又係差過阿狗 踢出黎好阿狗幾多
未見過人地教練會賴人腳廢 所以成績差
係阿狗d賣人政策太差先搞到個個以為佢地無錢買人
但達蛇就應該一早遇左啦
如果阿狗當初有能力買巨星既 佢都唔會做到legend啦
好彩我哋有Marina
講起就搞笑,我真係無諗過佢都叫名宿
撚狗上季一開季就踢highline 迫搶,azp 一對中堅都衝上去迫嗰隻
後來見隊波人腳未夠班踢highline 就降低要求縮返後少少
對強隊知道四後會爆就三中堅
好明顯有做調整
所以撚狗頭一年點都有捱過陣痛期先有而家呢班波俾佢撚,達蛇捱過呢段3後轉4後陣痛期攞啲成績,咁先再講要買5-6個人啦
都要有武肺助攻先有今日
上季人都冇得買撚仔都前4啦
撚仔歐聯英超
騷b carry歐聯
有form sir有咩社區盾?fa cup?
佢實力 對球會貢獻都好普通 又唔係長期踢阿狗 唔知點解叫名宿
新一代名宿嘅稱號係咪已經成為公廁
阿豬阿狗都名宿嫁啦
同埋無記錯佢係隊長黎
名宿不嬲都係公廁稱號黎
佢地班主係高安基
Arteta: "We haven't had any goals from midfield... it is something that has to be addressed. To change the qualities and characteristics of players is very, very difficult. A big team needs players in midfield who score goals." #AFC

好似似層相識咁
我既意思係撚狗證明左自己限米煮限飯(冇世三有美隊之下用子弟兵攞第四,仲要係kepa四大不斷派膠),咁先畀到人信心,達蛇fa cup 我覺得唔可以同攞頭四比
而家陣痛期就係佢證明自己既時候,阿狗而家生波都做唔到幾個好難搞,撚狗上季冇form 衰極都有右路鳩斬同屈安+美隊
我明你想講咩我只係話佢地班主係高安基
就算阿迪達真係證明到咩
都唔覺得高安基會課重金好似撚狗咁瘋狂買人
阿迪達算好啦
好過愛蛇先
天下名宿一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞