[我這樣討厭豬完美如此] 車路士球迷討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
當年有MV㗎
不過俾YouTube ban咗之後搵唔返
出現了
星期日真係睇唔到

黎緊聖誕快車都出出地事,唯有第日wfh
Maurizio Sarri could replace Mikel Arteta at Arsenal if they decide to part ways, according to StadioSport.
請珍惜 正選a team無呢啲野睇
沙維自轉360放斜線
吹到咁屈世三又盛 但文尼沙拿水平都未到
Chelsea are expected to listen to offers for Antonio Rudiger and Fikayo Tomori in January as Frank Lampard seeks to reduce the number of centre-backs at the club.

- ESPN https://t.co/kMYW6hGx9m
Mbappe佢都係22歲 佢份約22年完
應該頂哂籠踢埋下季就出走
放風比疤
但係佢學埋屁馬D閪嘢
WC果陣沒品到 自始唔like佢
唔好玩啦 包皮有咩會輸比美國狗,現役世三一定係佢
佢再留係法甲好快比夏撚追到

尤其夏撚態度好過包皮好多
Mbappe佢都係22歲 佢份約22年完
應該頂哂籠踢埋下季就出走
但係佢學埋屁馬D閪嘢
WC果陣品到 自始唔like佢
但果場換左猛毒打8號位
High press到閪維波都搓唔到
Thank you and goodbye Rudiger
疤兩個青訓中堅打得好好 應該唔會要人
唔係傷咩
一個輕傷 一個前日先正選
都係拎世界盃果年比較勁d 但點都唔係世三
而家有d比人睇穿左
唔覺佢會上到美斯同c朗兩條痴線佬既高度
係PSG點會成長到都冇對手
正 可以教訓沙蛇
沙蛇王牌係我哋手上
xhaka屌打佐狗
態度要改啦
法甲唔係重要比賽就唔會比盡你
又學埋泥馬d陰濕野
你睇下夏撚比人收山腳都唔會好似佢咁,仲要祝福番隻泡菜冇事

同埋包皮之前練波又成日遲到,有段片係保方捉住佢黎講,叫佢要尊重球會同自己之類,態度決定你係球星定係世一。

果段野睇到保方真係好有大佬格
係咪賣俾阿狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞