[我這樣討厭豬完美如此] 車路士球迷討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
俾Joe hart守嘅
Monut嗰球應該入硬
專吸世界波
Tiémoué Bakayoko for Napoli vs. AZ:

◎ Most ball recoveries (7)
◎ Most take-ons completed (6)
◎ Most interceptions (5)
◎ Most fouls won (2)

cc. Chelsea fans. 👀
豬sir 同撚狗個關係就好似D 情侶咁
條女覺得條仔唔理佢,佢就話要分手離開
跟住條仔即刻急急道歉挽留條女,話會改
跟住過多排條女無走到,條仔即刻故態復萌
以上過程loop 10 次
有form sir
靠魯sir發動攻勢
天神用波真係好好
no need cc us
take him
加1000萬
帶走 我地出埋機票錢都得
附送飲水哥做佢後備
天神同佐兩次前傳就分別比穿左對面前線同中場線,好簡潔既一次迴避逼搶
臨尾係中圈彈返去後面個個邊個黎?
就係呢下對面跟甩咗
佢老婆要繼續同真里奈shopping
應該係高
對面落入撚狗主攻陷阱 壓得太前
呢啲回後波一個唔小心都可以直接輸波
所以話真里奈手段真係好勁
除左有時買人會為左幾m拗數(但果種基本事後睇番都係唔符合高層既買人方向,岩既支票簿任寫)

傾deal又成日屈到人機
連Kai仔都可以唔使去國定隊特登搞簽約
連老婆bff戰術都玩埋,唔係都冇豬sir呢幾場救世
似係高黎
因為助攻果個係傻狗係右邊
墜黎buildup果個一定係佐
咁左中場就係高啦
你都追唔到Kai
衰在3個前場上哂去逼
搞到中場唔夠人補位 走甩咗kai
到底傻狗幾時先會break out
屌下屌下撚狗都開始砌到兩套form出嚟 一套就係類似利狗嗰套,以簡迪做核心嘅三中場反搶模式,另一套就係以佐做中後場核心嘅後場組織打法
西女人應該唔止shopping
隨時有同基奧特2公婆玩3p
可能好似kepa咁無女係身邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞