[我這樣討厭豬完美如此] 車路士球迷討論區

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
豬蛇有身材 完全可做plan b戰術如燒味, 或 支點傳波, 又平價, 堅值得用多d
應該得呢到d傻西先咁緊張首名
我就想次名抽中對拜狗
係得火撚屌條傻鳩先會吹撚到打西維爾
重要到好似決賽非贏不可咁
希望下年踢歐霸
想避曬強隊
依家Ziyech同James狂斬
豬蛇直頭plan A
歐聯想晉級既話就一定要對強隊架啦
2012年d人話我地-6足球 但係都踢左全盛巴塞 拜仁出局

希望歐霸都無
咁就唔洗驚
永續干1 一週一賽輕鬆奪冠

究竟傻狗識唔識戴口罩
所以中左
第三球個頭槌靚到痴左線
Sevilla (1.55) 0-4 (2.45) Chelsea

Sevilla (1.55) 0-4 (1.52) Olivier Giroud
對面xG都唔差
真係靠Mendy debuff
有冇諗過人地唔想戴,迫住戴
第三球A9 真係唔該學下
真係好痴線有時明明佢咩都無做對面都自動射失
Kepa係度就球球世界波貼柱入
I've been really impressed with Rudiger. Those cross field passes from left to right to find Callum Hudson Odoi has been a joy to watch!
Completing 6 out of the 8 long passes and helping Odoi to isolate the fullback in a 1v1 position on a consistent basis

https://twitter.com/nomifooty/status/1334244329024577538?s=21

Nouman吹奏魯狗
唔好又做傳心師
其實係球場有啲人都冇戴 即係冇強逼
魯魯
車仔踢波都ab team輪班 好過我份工
有冇機會係干爹奇蹟打入16強,之後抽中我地
英超幾時轉換5個人呀屌
係就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞