「狂野港姐」廖慧儀前男友油麻地墮樓身亡 自爆遭狠飛受情傷

1015 回覆
549 Like 30 Dislike
一朝早起身,4、5個熱門post講依個乜9廖慧儀前男友。首先,我完全唔撚知邊撚個係廖慧儀。其次,咪又係一宗為情自殺嘅case,有咩咁值得討論又感想又剩,你打篇感想講吓壓制新聞自由同眾志入獄好撚過啦。
gay fuck
所以PR公司同支共咪就係咁易控制到輿論囉,一發生某啲可能激起民憤嘅事,例如眾志入獄、新聞自由被打壓等,就推8、9個熱門post講啲八卦新聞。你有無見到8、9個熱門post講Cyberpunk呀?
有咩咁好笑?睇完成篇新聞都搵唔到啲咩笑點,兩三個post講依單嘢都正常,但而家7、8個熱門post講依單嘢,洗唔洗呀大佬?唔係話要長期崩緊抗爭唔可以討論其他嘢,而係依單八卦新聞有咩咁值得討論?不如你講吓對依單新聞有咩睇法,有咩值得討論啦。
死之前唔洗諗,叫雞出身汗先
突然發現身邊人原來只是雞
死前應該放閃卡上網先丫嘛
一個女人又拖曬成港女人落水
要娶大陸唔該返大陸揾唔好帶嚟香港
你以為自己邊撚位呀,你係一條濕尻連登仔咋,講乜閪都要比你管仲學人講乜撚野新聞自由,惡撚過共產黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞