「狂野港姐」廖慧儀前男友油麻地墮樓身亡 自爆遭狠飛受情傷

1015 回覆
549 Like 30 Dislike
香港社會係鬥早熟,27歲已經too late
女仔天生係早熟過男仔,即係有upper hand
有埋小康/中產思維既父母教啱遊戲玩法,優勢再大啲

外觀條件過咗讀書時期就冇咩價值
出到嚟社會,大家都係講soft skills or 社經地位
兩項入面至少要有一項係above average,否則career發展定搵伴侶都唔容易
Danny仔第七日應該點都會搵fd陪通頂,同埋唔好匿埋係床下底
做過紀律部隊,似係做犬多

交友app識到咁正嘅囡?

放埋閃卡報復先麻
個space放在係你兩隻耳中間
屌你老味成日話佢出軌你有咩證據先
冇圖冇證據你話你扑過伊利沙伯五世都得架啦
佢之後條仔10A又醫生 自己出軌咪笨柒
如果條仔打份三四萬嘅工 一早飛咗啦
我點樣侮辱佢嘅決定同生命?

我好尊重佢嘅生命 我再三強調

只係尊重佢嘅生命
唔等於可以唔理性去討論同分析

同埋你根本有晒立場
就唔好又扮晒野抽返個身出黎扮中立黎評論啦

你講咁多根本就想表達佢過左身啦
所以讚佢純就無問題
但係評論佢分手後處理手法幼稚就唔得
原因係因為佢過左身啦!

你要講口德 唔係唔啱
但係無咩邏輯囉
同埋唔係純粹話顧住口德
就宣揚一d錯嘅價值觀都無問題

口口聲聲話尊重生命點點點
我問你如果真係有d面對同樣問題嘅人睇到
真係跟左你地講果套信左咁樣叫純
最後真係自殺左 你係咪負依個責任 你又負唔負得起

到時我驚你唔係口唔口德咁簡單
直頭作左孽上晒身 你都唔知ja
香港男人要
加油
而家啲港女
肯定知道港男冇撚用
冇咗佢哋要自殺
肯定更加高傲串
大家咪撚再畀港女食住
想做愛就叫g
結婚就搵大陸妹
RIP 🙏🏻
咁條仔分分鐘初戀
我唔知新仔有唔有錢
但係死者失緊業,又唔係好似條女咁住豪宅,只係>50年樓齡既普通私樓
如果條女係真心愛佢既,咁好應該同佢一齊奮鬥
而且佢有身形,性格nice(根據有cm話同佢打過波),樣唔算差
外在條件唔差,性格又唔差
咁最大可能就係社經地位問題
失業得嚟又唔係有錢仔,條女又唔願意同佢共患難,於是就make咗decision
條仔失業啊 雙重打擊
結咗婚都可以離婚,何況只係拍拖!死咗對得住老豆老母?

以為死咗對方就會內疚?

戇鳩!
如果真係為條女自殺
條女其實係咪都應該死?
咁樣又就害死咗一條人命...
成5,6 年前 , 有排揾

但對佢印象好深 , 因為出到黎佢差唔多係屈晒機

但個人幾nice唔串 , 雖然打咗幾次知佢同我地打冇癮
有無人知Danny 狗點解會同LTY 分手 more more
普通朋友搵對方都計出軌笑撚死人

集中營有無人機影到架!信唔信睇下邊個講啦
傻鳩一條 鐘意過條臭雞?
rip...
臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞