「狂野港姐」廖慧儀前男友油麻地墮樓身亡 自爆遭狠飛受情傷

1015 回覆
549 Like 30 Dislike
兩條友永久退出啦
咪撚再出黎害人啊
On9
收皮啦MK仔
我係SAM哥
做鬼都跟撚住你
正嗅雞
more
冇錢 普通家境咋喎 住普通樓
danny Hung 係咪幸福賓周
咁係連登仔死不足惜啫
人又高,樣又唔差,又大隻,典型秒殺連登仔type,都唔明點解為一條女而搞到咁?講真,佢個outlook實食到D更好既
你都幾撚仆街
攬住人哋條女咪瞓得著囉

真係傻 為咗個見異思遷嘅女人放棄自己...
呢種人點會瞓唔到可能一路睇呢段新聞一跟屌條女中岀埋再瞓覺
點解咁傻
有班人應該要死都未死
呢種樣愈黎愈受歡迎
男仔成日覺得既「大隻=有型好睇」愈黎愈沒落
死者RIPi know that feel bro
呢條友弱姐根本應該打撚柒佢就啱啦
被背叛係好難跨過去
個人冇哂自信 對人冇信任 對未來冇憧憬
好似physically 俾人插咗一刀咁
每晚都訓唔到 呼吸困難

希望下世世界會對你更溫柔RIP
係,自殺係一件好不理智不成熟不負責任嘅表現,但係咪仲要blame佢自殺呢樣嘢,仲要咁口賤。

點解唔係blame條女俾綠帽人帶之餘仲要將自己包裝到成個victim咁

「日日都玩跳樓,你要搞清楚呢啲唔係愛嘅表現。」佢講呢句嘅時候又有冇正視過人地嘅情緒,同埋有冇諗過係咪真係需要係社交平台咁樣屌柒一個情緒不穩嘅人?

用公眾壓力欺凌一個咁支持你入行嘅男朋友仲可以覺得係理所當然

唔係話死都唔驚,仲有咩驚呢啲問題,而係對於失去希望同動力嘅人嚟講,活著比死亡更可怕

情緒問題一直都係壓死駱駝的最後一根稻草,每一句嘅我想死都係一個求救信號。

空姐俾人話係臭雞真係多得佢唔少
唔係因為多空姐做臭雞
而係因為多臭雞做空姐

RIP
值得咩?anyway.. RIP...
都唔明tvb 係咪cls
咁撚垃圾都簽
果然係黃心穎2.0

利申唔睇tvb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞