「狂野港姐」廖慧儀前男友油麻地墮樓身亡 自爆遭狠飛受情傷

1015 回覆
549 Like 30 Dislike
條仔唔差 又高又有型 出去食女大把女埋身啦

專一換嚟比臭雞帽
但有時跨唔到嗰下鑽咗牛角尖就係嗰下
只係一念之差
抽咩水?上面啲人不斷強調佢係靚仔仲抽水feel啦
一句死者為大就唔可以客觀討論?
連登成鳩日笑車禍個個司機都係好爸爸,你又使唔使入去扮下聖母讚司機
好多attention whore
一年都咁,都唔係好長咋wor
爆晒出黎啦
呢D仆街就係要多衰料先可以整臭佢
你老母俾狗屌
好難只評論五官
前男友大隻又高man好多
呢件好油頭粉面⋯有啲核突
利申:絲
香港地有車已經可以食一半女
想知邊part邏輯出咗事
如果真係嘅話我比個老母你屌又有乜所謂
試過喺一段關係入面鍾意第二個未?
去果到跳咋?
都無話佢居於上址
普通住宅都上唔到天台
你執著嘅係點樣分手
但係你睇吓上面屌佢臭雞啲留言
你覺得就算係分咗手先一齊會有分別咩?
事實係佢地分咗手 無瞞住死者拖佢時間
咁樣都唔夠呀?
究竟要對提出分手嗰方幾harsh先要咁樣屌
我唔知你同佢地咩關係啦
我就唔撚知條女係分咗手先識第二個or not
你就實牙實齒嘅
又 咁鍾意咗第二個 如果個overlap係reasonable time我覺得都ok啦
唔通我第一日發現自己鍾意咗第二個就直接分手?
我點知係咪冷靜落嚟發現feel錯?
Ching會唔會睇兒登睇多咗正正常常汁正自己溝女好過啦
魔鬼在細節 :而家gramma唔好係唔係唔可以改人gramma
跑得慢過隻馬係咪唔可以講馬
屌你老母好嬲好嬲
其實移情別戀係無可能咁rigid咁 1.鍾意第二個 2.提出分手 3.同第三者一齊
中間一定會係有flirty嘅嘢先
其實你有無經歷過啱啱同人flirt嘅時候
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞