[輕輕鬆鬆首名出線] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
我唔準你咁講,蝗仲有對比利時雙核係到
屌 如果上場對熱狗出豬一定贏硬啦
林狗我屌你老母
普斯卡斯
CLS
VPS後阿記啲正前都係得羊同豬腦叫好少少
有排仲要山狗客串打無鋒
阿衣當年係多仔好屈機,場場救世
你叫蘇B 同有Form 迖和比我睇…
其實都只係4場
雲加表示 豬sir 對摩納哥失手,從此打佢入冷宮
咁好正常姐
果陣基奧特真係成日miss
阿狗人都敢殺 睇波嘲笑廠迷 男子酒吧被爆頭身亡
https://lih.kg/2309719

好癲
阿記唯一,基奧特
琴晚瞓咗冇睇到豬蛇

屌你老母林狗 係咪要豬蛇一場入10球先肯出
豬sir
Perfect harttick
上古神獸
咁又無理由早幾日話比人知出咩球員嘅
4 - Chelsea have won four consecutive Champions League matches for the first time since the 2011-12 campaign, when they went on to win the competition. Firing.

捧盃了
其實
上一代d前場好似真係勁好多
牙朗利雲咬咬唔講

豬同卡雲尼呢種成日比人話失機既
就算真係入唔到波,都做到好多野
豬蛇set波,彈波配合,卡雲尼識回後做波推波拉邊
比條廢中-6連續不敗

琴晚踢左陣 麻麻地
好撚痴線
歐聯5場失1球
聯賽10場失10球(僅次於熱狗)
球隊最多唔係英超呀

中場費特自開咧到今已錄得18次鏟球成功,是隊中中場最多。

大家欣賞下留言:

「費特係曼聯新簡廸,加油fred」
「新馬基利黎」
「今年Fred 好癲,攔截準又通場走。佢拍埋麥湯傳波弱點就唔會咁易暴露出黎」
「費特就好似一條蛇,未食到獵物之前都會死纏爛打,直到成功為止,以前摩佬講過防守好啲就比費特出場,而家費特係我哋條防線保護者。
希望VDB借鏡費特嘅軌跡都係越踢越好。」
「佢不嬲勁 仲好好用。。。🤤🤤」
from足球獌報

繼阿記白簡迪後又一傑作
Kai Havertz vs Sevilla

-1 Assist
-2 Chances Created
-2/2 Long Balls
-7/10 Duels Won
-Dispossessed: 0
-2 Dribbles (Most on Pitch alongside Pulisic & Hudson-Odoi)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞