[輕輕鬆鬆首名出線] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
哇屌今晚歐洲之霸大戰
6屆西維爾盃冠軍 vs 西維爾未出過局既2屆皇者
Kepa排卡巴叔後面
Cctoy 長期有班人有目的咁帶風向
已經分唔清個d係5毛定pr公司
聽朝5點起身溫書順便睇
場場都閪時間
見到你係軒叔po
係咪已經last day 咗
上年有人有飛請我睇
今年想去睇不過無時間
繼續返學
我上年買咗 不過整唔見咗又要買多次
班人從政嘅唔屌
屌埋啲名星球星
本末倒置哂
不過遲啲應該仲會再開
下次一定撲飛
不過呢到講返波算
鬥黃鬥到做聖人咁
史上最高價門將(三號龍)
下下都要將個人 件事兩極化
好似老奉要歸邊咁
張敬軒 比比鳥 都係有苦難言啦

尤其張敬軒 真心respect 佢

佢本身就係大陸人,唔好話要佢做黃絲,要佢淺藍都偷笑啦
但之前明顯係幫番香港人,之後後黎支共玩分化同製造對立,變成藍黃兩營一定要企一邊

以前藍黃就算意見唔同,例如老母藍,仔女黃,但最多都係嘈兩下/默契唔提政治
但支共就玩分化同製造對立,搞到藍黃兩邊都想對面死,以前真係冇點聽過因為個仔係黃就趕佢走

呢招韓國瑜都用過,將唔投韓國瑜=社會垃圾呢個觀念灌輸比班韓粉
以前台灣大選,最為人津津樂道就係一家人可以一半係藍一半係綠,但投完票,大家攬一攬就冇事,一齊食飯等點票
但韓國瑜就係洗腦到班韓粉可以趕走自己班仔女,將由自由立場變做一言堂

我地睇藍絲覺得佢地離地弱智,佢地睇我地覺得我地憤青,其實以前根本唔會有咁大條裂縫,甚至你會見到d淺藍老母,係雨革會覺得班狗太過分
但呢家接近唔會有人,因為支共係咁搧風點火,已經成功分化左,變左冇灰色地帶。
比比鳥我有黃親戚同佢係close friend嚟
見佢哋仲一齊有玩有笑我覺得比比鳥未必藍得去邊 只係有難言之隱

張敬軒佢做過咩喺個po都詳細講咗
係值得respect 不過出面班傻鳩就乜都屌

利申玩跑online已經有聽軟仔 不過真係fans都係近呢3年嘅事
波台都大把啦
尤其係圍威喂果班假膠,不過馬撚post有幾個似真心淺藍
之前奧單野仲幫球會講野

其實真係藍絲同收錢5毛都冇班假膠咁噁心
藍絲同5毛話哂都係因為自己立場,打仗就唔好話邊個手段污糟
但班假膠做免費五毛,見人地做黃絲上到位攞到彩/有著數就唔抵得,出黎踩果班黃絲

人地起碼敢公開表明立場,你理得佢係為左上位定搵錢,但至少佢唔怕比人秋後毛

班假膠見人地搵到食就眼紅出黎帶風向,又自己開埋d膠post懶好笑,目的咪又係為上位/attention

不過果班好似大部分都係痢妓獌黎,唔知係咪因為人多
講真 軒仔唱歌真係幾好聽
利申 唔識音樂
想睇full version版盛樂
估唔到啲中樂幾正
出kepa好睇了
當今粵語top1
Eason退化啦
達哥個case又有少少唔同,唔計嗰啲咩黃藍嘅事,以前就叫啲觀眾係「兄弟」,結果兄弟一有事嘅時候,先知道冇事嗰時稱兄道弟嘅人其實都係唔會理你,呢種落差感係達哥從神枱跌落嚟嘅主因
出kepa一定睇
比比鳥好似比人綁架咁有歌唔唱去CCTVB拍膠劇
比比鳥之前仲同黃g鋒食飯,藍得去邊

係比班大陸人屌到賴屎,pr先出黎幫佢滅火打句止暴制亂姐

講句唔好聽既,cctoy班冷氣軍師同班藍絲係冇分別,都係冇獨立思考能力,比人帶一帶風向就好似邪教義和團咁出征樂仔,狗皮,比比鳥已經係
從來唔去睇來龍去脈,淨係捉住某人一個行為一句野就染藍染黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞