[輕輕鬆鬆首名出線] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 12 Dislike
唔係又要去到傳媒中唔中立呢啲問題咁on9下話?點解你會覺得傳媒係中立啊?
有情緒做乜?
你自己冇感覺
唔代表其他有感覺嘅人係錯㗎下話

你嘅邏輯係咪 自己處境比較差
當有啲壞事發生喺其他處境好啲人身上 就唔應該理?

咁你當我睇 新馬師曾爭產案 睇到好唔抵 係咁屌其中一方 係咪都唔應該?
拜登獵人單野涉及到拜登誠信問題
關係到重大國家利益
唔係普通花生新聞
而係一件大事大非既問題
但除左fox 大部分美媒禁聲咁都無問題?
支聯會佢地都係對64嗰時啲受害者嘅感受仲深過香港文化就死啫,你咩感覺我又控制唔到你
依2個本身有啲恩怨啫
屌那星咪講撚咗傳媒自己有立場囉,仲要打緊選戰,啲傳媒pro Biden咪唔報啲不利新聞囉,關件事嚴唔嚴重撚事咩,對自己友不利嘅報聞唔報又講到新大陸咁,毒果又會唔會報泛民啲晒嘢嘅?
咁你控制唔到我咩感覺
為咗啲控制唔到嘅嘢,甚至唔關自己事嘅嘢喺度屌係咪on99?
成日wishful thinking,覺得你點諗個世界就一定係咁運作,好心就咪撚成日活喺自己世界啦,就算真係都講下基本邏輯先啦
首先我都冇屌你,而我亦都只係話俾你聽,你想香港有人care,花時間care下香港文化先OK?
同埋你真係要推到我希望你care其他嘢係咪on9?其實都係架,因為大家真正想要嘅嘢都未必一樣,咁我勸你去追求一啲你其實唔想要嘅嘢係咪on9,都幾係啦
你原意係咁 咁一早咁講咪直接同簡單好多囉 亦都唔使嘥時間嘈埋啲濕鳩嘢
唔洗係咁criticize 人哋做咩嘢持咩意見 之後又鬥做得夠唔夠多
唔係持唔持咩意見啊,我唔係批評你撐Trump啊,而係你投放咁多感情落別國政治有咩意思先?咁都係嗰句啦,可能本身一開始大家想要嘅嘢都唔同,可能Trump嘅公義對你係重要
咩叫有咩意思啫 都話淨係因為見到不公有情緒囉
跟住又問點解要有情緒
而家香港都大把嘢我哋控制唔到啦 咁對呢啲嘢有情緒 又要問有冇意思?
同埋唔好下下拉度 講下美國政治就代表唔關心香港咁
我都provide咗大家真係控制到而且重要嘅嘢,就係支持同保育香港文化,咪大家盡做囉,總好過喺度日日睇到啲新聞喺度懷憂喪志下話?
深夜內戰推post
即係咁,有啲喺入面坐緊嘅人我自己個人都現實生活認識佢地,的確我唔鍾意成日要提啲咩今日義士上座,聽日手足判監,因為的確唔係我能力範圍幫到佢地嘅事,咁咪記喺心入面,然後作為動力去繼續做嘢,諗辦法繼續幫香港囉。讀書又好科水去香港文化又好,其實好多嘢都仲喺控制範圍,並唔係想像中咁無力
咪撚嘈啦
夠鐘搵人點true bike名單
轉左9 個人
其實呢隊除左kai 之外咪上年隊波
艾馬臣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞