(QP JJ) QP Exam Dec 2020(3)

969 回覆
6 Like 2 Dislike
yes, 除非你得4個box, 就可以背囊加手揪袋各袋2個
試過唔拖喼,兩個box 去到機場手痛
利申:細粒絲
其實同時可以考慮用LP 那種B oX,厚而矮
講起LP 就嬲,佢依家整到成本書咁,拆唔到
你新Q P?
First take MA 呢期開始LP係咁
我嗰本拆到,但要逐頁逐頁撕落嚟
我上workshop見有個組員係度meet LP
見佢meet到爛爛地咁樣
切開再打洞?
影印舖有得切
咁有恆心?我情願印過
果陣等上workshop前見佢係度meet要用既chapter落黎咋
MA我直頭放棄左睇本LP
諗諗下,我好似無一科有用LP
會拎去加持下,令自己感覺良好啲囉
我近日都想唔拎LP去考 太多野太重
但又驚到時唔識搵唔到黎抄唯有到時照拎埋去
Same
公會:疫情嚴重,不過照考
唔舒服,淆底嘅人就defer考新制啦
睇完個email我以為自己英文廢到理解有問題
Detected positive 但唔係extend exam而係extend defer
成個公會都好撚離地
希望早排選完既人會做到改革
我好想知當初邊個天才決定11月考
唔係做左問卷得幾%人揀11月咩
執九展考真係想搭Uber算但嗰個鐘數九龍灣係咪會好塞
想知會展係點
行去都易揾路,但你拖住喼就好辛苦,同埋唔好忘記德福有兩條喪屍橋,8點半已好撚多人,而家WFH可能少啲,但你要諗下又拖喼,又行樓梯上上落落,你搞唔搞得掂?你細喼少嘢都ok,但28吋喼又塞到爆哂嗰啲就唔好啦

九龍灣地鐵要揾的士,出咗地鐵之後好似要去到德福二期嗰個位?朝早唔知有無咁多的士

九龍灣地鐵站要行去九展,除咗兩條喪屍橋,一條近hku space,另一條近simply life,我諗唔到點行去
我所有frd 都嗌我早啲搭的士過去,因為佢哋話拖喼行咁遠水路都會手痛
八點就多人翻工啫,咁我7點零出門口應該可以掛
唉,九展個位真係好窄攝
不過MB 真係要帶,上次好在有帶⋯頭兩條都係抄LP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞