(QP JJ) QP Exam Dec 2020(3)

969 回覆
6 Like 2 Dislike
無得睇
要出左result一段時間內先睇到
考試時間早左半粒鐘
以前930
係呀屌⋯諗起要黨鐵已經想打交,仲要行十至十五分鐘
唔行預要塞半個鐘至九個字
唔好啦, 好遠
睇下exam slip 有冇free shuttle service ?
住港島 一日九展 一日會展
朝早點去九展好 搭mtr又唔知有冇得搭shuttle bus
巴士又驚紅隧塞
南區?
On 17 December 2020, we were informed of a confirmed case of COVID-19 infection concerning an individual who had sat the Institute’s Hong Kong Taxation Aptitude Test at the San Po Kong Office of the Hong Kong Examinations and Assessment Authority on 2 December 2020. This individual had no symptoms prior to sitting the examination but was detected positive after a COVID-19 test on 10 December 2020.
住大埔,要去荔景個考評局個到考...身邊啲人都係九龍灣考...
唔係
我29號係果度考
唉 一諗到去咁遠 又咁遠 果朝可能去到都已經攰到冇力喇
你唔好講到機場好近咁
講起機場 諗起去旅行入機場拖o急行到去香港站都已經攰到冇力
九展仲煩過機場呀
機場對個個都遠
除非住東涌
機場大家冇得怨
但係而家講緊可能有人有試場係你附近,甚至可能可以行去考,但你唔係果個試場,大家白白用多個幾鐘去考,比左半年你安排d咁既野
我suppose 佢會好似DSE咁揀個近地址嘅場點知大部分都唔係
但係我覺得唔係酒店已經算好彩
至少唔係同人分豬肉枱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞