[IOS/AN] 少女前線 槍娘[17] 有朋自遠方來 非姦即盜

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
check左差唔多40個人 一粒電都無
淨係尋日凌晨3點拎過 今日都未拎過

有限
要鬥快偷
3:00AM起身啦

你果陣係咪get曬五野,如果get左你今晚12點前都不會再見到,每日只有5次
仆街 個任務長度仲長過我玩嘅日數

你果陣係咪get曬五野,如果get左你今晚12點前都不會再見到,每日只有5次

唔怪得知

唔怪得知

btw唔該巴打
有關好友電池,應該係
1.玩家每日(12am-2359pm)之間只能攞5次朋友電。
2.朋友的電每日3am/3pm Update,共兩次,至於可以被人攞幾多次暫時未知。
3.數量係睇你朋友開幾多間宿舍而定(2間2粒,5間五粒,10間10粒)
4.同收自己電唔同的,大家唔使hold住自己電係度等喇!
有關好友電池,應該係
1.玩家每日(12am-2359pm)之間只能攞5次朋友電。
2.朋友的電每日3am/3pm Update,共兩次,至於可以被人攞幾多次暫時未知。
3.數量係睇你朋友開幾多間宿舍而定(2間2粒,5間五粒,10間10粒)

有關好友電池,應該係

5定10次?
開新隊唔知玩咩好
開新隊唔知玩咩好

5SMG
開新隊唔知玩咩好

5SMG

開新隊唔知玩咩好

5SMG

換入m2hb
開新隊唔知玩咩好

5SMG

換入m2hb

拆哂
開新隊唔知玩咩好

5SMG

[img]https://puu.sh/vGsr3/7804c8d5a5.png[/]

換入m2hb

拆哂

今晚賭佢出黎
開新隊唔知玩咩好

5SMG

[img]https://puu.sh/vGsr3/7804c8d5a5.png[/]

換入m2hb

拆哂

今晚賭佢出黎

唔鍾意m2hb喎
好友系統開左之後主線好似切菜咁易
巴打們啲老婆好正
巴打們啲老婆好正

@Geforce
你隊老婆真係好正 尤其是夜戰
巴打們啲老婆好正

@Geforce

加唔到G巴 冇位了
巴打們啲老婆好正

@Geforce

加唔到G巴 冇位了

same
猴子巴隊野好正
猴子巴隊野好正

我借比人用唔會再收到信,唔係中BUG下嘛
好彩冇比綠毛你地玩殘
猴子巴隊野好正

好彩冇比綠毛你地玩殘

應該over左你收回贈既上限(即係變成了公廁
猴子巴隊野好正

好彩冇比綠毛你地玩殘

我隊野得3個人用過
save
猴子巴隊野好正

好彩冇比綠毛你地玩殘

我隊野得3個人用過
save

無人用
save
想問下收養啲貓狗有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞