[IOS/AN] 少女前線 槍娘[17] 有朋自遠方來 非姦即盜

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
中左d奇怪野
隻game有冇類似擊沉既機制

唔會永遠死,最多維修耐d
終於追完po
我個好友得30幾

加左
讚哂上面啲ID
我個ID係334004
贊到既都贊左,唔知會唔會reset讚好

never

never

依家連10讚都未夠
求讚,197242
互讚315676
求讚,197242

同求 277486
上面啲ID我讚晒,但係有啲我之前已經讚咗無得再讚
上面啲ID我讚晒,但係有啲我之前已經讚咗無得再讚

己是朋友,讚唔到
唯有UNFD你?
互讚
<a href="https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-aAIj5qgYEFhWDjze5O4ZZNUUbbiLQKQd0y77tZojKU/edit#gid=1546556741">[暫]聖撈攻略</a>

聖撈應該會係下個星期六(13/5) 配合打boss綱領任務一齊出

上次打撈地點係1-6章普通boss圖

1-4章boss,用常規2-4擴隊伍可以無損打撈

5章boss,要求4擴火力型隊伍,例如RF HG隊 ,配合拉槍技巧可以無損打撈

6章boss,要求常規5擴隊伍,單隊5戰兩回合打boss鍊金術士,boss高射速、中等命中,常規SMG坦需要準備快修。

注:特定隊伍,例如5HG可以無損打撈

131804 求讚
核心又大破了
求讚
核心又大破了

係咁造核心
單日收164+51=215電
<a href="https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-aAIj5qgYEFhWDjze5O4ZZNUUbbiLQKQd0y77tZojKU/edit#gid=1546556741">[暫]聖撈攻略</a>

聖撈應該會係下個星期六(13/5) 配合打boss綱領任務一齊出

5章boss,要求4擴火力型隊伍,例如RF HG隊 ,配合拉槍技巧可以無損打撈

6章boss,要求常規5擴隊伍,單隊5戰兩回合打boss鍊金術士,boss高射速、中等命中,常規SMG坦需要準備快修。

火力

回避(對夢想家用)

因為我未升好英國妹

5HG應該都係咁
57可轉奇金

火力

回避(對夢想家用)

因為我未升好英國妹

5HG應該都係咁
57可轉奇金

哪有槍
hg隊洗唔洗一定要滿技
7~8lv技夠唔夠
hg隊洗唔洗一定要滿技
7~8lv技夠唔夠

8LV 有8秒夠用
其實即係點玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞