[IOS/AN] 少女前線 槍娘[17] 有朋自遠方來 非姦即盜

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你地0-2點樣拖屍 我有練M16A1 有金甲 但打一場5戰都冇左一半血
你地0-2點樣拖屍 我有練M16A1 有金甲 但打一場5戰都冇左一半血

升到+7

升到+7

拖屍係睇輸出,後排夠大力前排先唔駛坦咁耐
有冇G11?有冇落光環?

升到+7

冇G11
5擴左輸出既有G41 WA2000 M14 手槍:灰熊 MK23 PPK 可樂
同埋M16
拎得三次電就話唔俾拎丶我個任仲未解呀

今日得1粒電拎過

今日得1粒電拎過

我係焗解唔到任冇20粒

升到+7

冇G11
5擴左輸出既有G41 WA2000 M14 手槍:灰熊 MK23 PPK 可樂
同埋M16

G41未必夠力拖...G11都要搭3個光環先拖到
WA應該得嘅,M14可能有少少抆
0-2係用嚟拖光環有用嘅手槍同SMG
拖其他你要預食好多快修,一係乖乖地用全隊打

今日得1粒電拎過

我係焗解唔到任冇20粒

好似話bug嚟,試下重新開game

今日得1粒電拎過

我係焗解唔到任冇20粒

好似話bug嚟,試下重新開game

掂喎巴打
近一星期係咁睇in game出貨表
覺得係有一個pattern出貨
好多時你會見到一段時間會有一堆相同嘅槍出

例如一堆WA2000同NTW
然後pattern又會變, 變Kar98K同Lee Enfield
再變IWS2000之類

間中唔會有一把兩把亂入下
不過多數時候都係出一堆相同槍, 之後再變

手槍最明顯
一堆灰熊
之後變一堆英國妹+綠毛
再變返一堆灰熊
重造4143 兩飛 諗住博SVD 點知出左老李+M99

兩飛都係4001 1001 4001 3001
仲有, 好多時五星會跟係三,四,五星後面, 有時直接跟. 有時隔一兩隻
好少係一堆二星中間spontaneous出貨
我係咁refresh個出貨list
一見出四,五星我就黎幾飛

用哩個方法
今次event暫時賭左70飛
已經出左五隻五星

150 230 150 130
英國妹X1
灰熊X2

HK416X1
WA2000X1

我冇老李⋯⋯⋯
Ge巴冇M99
仲有, 好多時五星會跟係三,四,五星後面, 有時直接跟. 有時隔一兩隻

用哩個方法
已經出左五隻五星

英國妹X1
灰熊X2

HK416X1
WA2000X1

諗太多,正正常常逐個request擲骰仔計機率出結果係最易寫又有效
所有玩家request一齊處理會牽涉其他嘢搞到好複雜
無人會咁寫法

雖然想咁講,但係呢隻game啲dev實在太弱智
可能真係會無嘢搵嘢搞都唔出奇
點跑口糧+子彈最多? 口糧少得好犀利

諗下自己下次幾點online
再揀最高果4個

用哩個方法
已經出左五隻五星

英國妹X1
灰熊X2

HK416X1
WA2000X1

諗太多,正正常常逐個request擲骰仔計機率出結果係最易寫又有效
所有玩家request一齊處理會牽涉其他嘢搞到好複雜
無人會咁寫法

雖然想咁講,但係呢隻game啲dev實在太弱智
可能真係會無嘢搵嘢搞都唔出奇

我之前四百幾飛手槍式冇五星
去到70飛五隻五星,雖然得一隻New

可能係我轉運
終於知點解佢地咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞