[IOS/AN] 少女前線 槍娘[17] 有朋自遠方來 非姦即盜

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

低能無極限

fuck off

低能無極限

低能無極限

低能無極限

我們沒有某些人想的那麼弱智

低能無極限

煮來食都係一樣樣

低能無極限

煮來食都係一樣樣

今晚加送
終於知點解佢地咁快

點解

你地0-2點樣拖屍 我有練M16A1 有金甲 但打一場5戰都冇左一半血

升到+7

拖屍係睇輸出,後排夠大力前排先唔駛坦咁耐
有冇G11?有冇落光環?

冇G11
5擴左輸出既有G41 WA2000 M14 手槍:灰熊 MK23 PPK 可樂
同埋M16

G41未必夠力拖...G11都要搭3個光環先拖到
WA應該得嘅,M14可能有少少抆
0-2係用嚟拖光環有用嘅手槍同SMG
拖其他你要預食好多快修,一係乖乖地用全隊打

0-2就乖乖地啦
如果想拖你都係考慮4-3E/5-4E輪住拖

0-2拖屍係比D有G11既仆街用的
冇G11的非洲人全部都要入彈
終於知點解佢地咁快

點解

二戰打撈8章限定

麻煩曬大家既老婆
你地0-2點樣拖屍 我有練M16A1 有金甲 但打一場5戰都冇左一半血

升到+7

拖屍係睇輸出,後排夠大力前排先唔駛坦咁耐
有冇G11?有冇落光環?

冇G11
5擴左輸出既有G41 WA2000 M14 手槍:灰熊 MK23 PPK 可樂
同埋M16

G41未必夠力拖...G11都要搭3個光環先拖到
WA應該得嘅,M14可能有少少抆
0-2係用嚟拖光環有用嘅手槍同SMG
拖其他你要預食好多快修,一係乖乖地用全隊打

0-2就乖乖地啦
如果想拖你都係考慮4-3E/5-4E輪住拖

0-2拖屍係比D有G11既仆街用的
冇G11的非洲人全部都要入彈

非洲人都係比D時間兩邊刷啦

用你地老婆打殘隻boss,我再上去收

咁樣撈 一日撈得個10次
原來D電冇拎會儲起

排隊打王

between 巴打你D老婆唔係仲抽得咩

免費有人幫我打殘隻boss,何樂而不為

大家都有友情點收入

而且夢想家破壞者有過千經驗,可以用黎練槍

你見我練緊92式

免費有人幫我打殘隻boss,何樂而不為

大家都有友情點收入

而且夢想家破壞者有過千經驗,可以用黎練槍

你見我練緊92式

8-6夢想家 S勝,英國妹只跌左一個小人

最低消耗撈法

PogChamp

8-6夢想家 S勝,英國妹只跌左一個小人

最低消耗撈法

我個隊垃圾幫你唔到

6000戰力
一般關卡係咪得限定掉落要打王同S勝先出,其他就算五星都好小怪會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞