[VIUTV全民造星] 12人男子組合MIRROR討論區(47)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
暫定係星期一至五晚十一點播
終完睇咗
嘩!!!!呂爵安句solo!!!!勁感動
加油啊仔
聽到後面鏡粉嗌到我都想嗌埋一份
疫情快d完啦
佢果句出番乎意料地唱得好
大家都咁覺得呢!! 佢依家唱歌個感覺真係唔同咗好多 一句都夠我J成日
一講完佢就cap左自己句solo黎po
尋晚好有元神歸位感覺
終於都齊12個仔嚟一場表演
終於又有12個仔fans一齊嗌爆場
咁耐冇表演感覺仲響度
鏡仔你哋要加油呀
你班fans真係好鍚你哋
講起尋晚個活動就嬲, 音樂會係30/11晚8點開始, 29/11下午1點幾就有神徒開始排隊, 兩個人排十幾個, 再晏少少, 再嚟一個神徒排廿個位, 有人話係A姐落order叫代排. 入到場, 早入嘅神徒一行一行咁霸向正台座位, 唔畀其他粉坐落去
到底神徒知唔知你哋每次出活動都犯眾憎. 下次再有活動係咪要兩日前開始扎營
睇咗幾條fan cam想吹奏下自己個仔
柳兒d動作自然咗好多無以前咁生硬
笑又笑得靚 係天使
睇到佢好enjoy個舞台
佢真係唱得好
早到咁
其實憑咩唔俾人哋坐
兒登唱呢句 如不安伴你經過 便能硬朗
後面姜B再接We are one and all
唔知點解覺得好有feel
睇片loop咗呢兩句好多次
睇fancam都覺得好high
不過覺得Ignited thth版應易handle過funky版
真係好掛住舞台上嘅教主
下次live應該係26號造星決賽
不過應該無現身觀眾
原來琴晚錄chill club
咁教主完左show番公司應該係錄番角落生物了
仲以為拍咗咁耐會播一個鐘添
anyway 男排之後繼續有得睇電視
依個shot影團cam真係一流啊上年跨年次ASAP又係跳得超正
reflection都開始有依個高水平 希望IGNITED好快達到
尋日咁睇排隊似第一神徒唔係fc 第二姜糖係fc 第三小虎隊係fc 我朋友2點幾到已經見到咁多乜啲fc咁勁見到人衝就即刻衝到出去排
已save
西裝霆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞