[VIUTV全民造星] 12人男子組合MIRROR討論區(47)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
開咗mirror go 嚟睇
第一集edan 就遲到

除左一出道個陣asap唱唔上之外
一解決左個信心問題jeremy d live係最穩
去咗啟德Edan係MG真係好好笑呢幾日好多新朋友搞到我自己都睇返MGbtw之前成日話佢遲到佢而家已經改善咗
agree!!! jeremy真係好穩定 輕鬆上高音
希望佢下年有solo啊diu!!!!!!!!!
睇嚟好多人都因為Sway而入坑
佢做綜藝真係好好笑
如果想睇教主現場表演呢度都好多 平時啲訪問同電視節目就睇返fc (要等佢哋慢慢upload返)

https://www.youtube.com/channel/UC4MJNWQEn5gMtdym7N8T0Uw
佢ig 啲相j死人
好緊張唔知有咩新嘢
高質
為咗你哋尋晚句”冰storm”特登追返chill club
而婆個樣笑到我
咁快upload返咁多真係好勁
佢哋好似識咗好耐應該係之前一齊打排球
係咪拍cover mv
佢之前生日live話cover 6首,一次過放上yt
會搵jerdan一齊cover
會cover acoustic Burn Out
嗰段係愛情簽證申請,唔係孤獨病喎
咩係冰storm呀 淨係睇咗果皮youtube段clip
佢喺啲三角形行出喺已經尷尬到爆 加埋啲comeon ha hey同埋尷尬chok樣真係搞唔掂
膠左撈亂咗兩首歌對唔住姜仔
Reflection 好正
鍾意英文嗰幾句
Btw 一次過thank you哂大家咁多
佢同而婆座低訪問嗰陣想講brainstorm讀咗做冰storm,仲好口齒不清咁講首歌個background講到而婆個樣飛咗上太空咁(應該係唔知佢up乜春)
同埋啲台風真係好老尷
講起遲到 Tiger扮嬲鬧Edan好正
誠意推介俾各大新入坑朋友
man爆阿檸 Tiger演技100分

https://www.youtube.com/watch?v=YhxCP9eDcJg&ab_channel=TigerYauChannel
教主英文rap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞