[VIUTV全民造星] 12人男子組合MIRROR討論區(47)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
咁都唔係淨係講Mirror大家都想支持下廣東歌

廣東歌一定要支持

但由出道開始係連登講mirror基本都收海量負皮
見到過千正皮好驚喜
鏡仔加油
好開心 努力係有回報
廣東歌就緊係撐硬
以為自己去左平行時空
係公海就唔好踩得咁大力啦

無論係邊個都好 只要引到街客注意
最後願意睇吓mirror啲live又好 搵啲歌嚟聽吓又好
做大個餅 對鏡都係好事
鏡仔出頭天
終於唔洗俾人話九展天團
希望出多啲高質歌等鏡仔成為香港天團
嗚好感動 好叻仔呀你哋
好滾動

https://usca.my903.com/
第 3 階段投票 投選叱咤樂壇我最喜愛的歌曲最後 10 強
2020年12月7日至12月11日

鏡粉投選 MIRROR - IGNITED
姜濤 - 一天多一點 孤獨病 蒙著嘴說愛你
陳卓賢 - 正式開始 鯨落
柳應廷 - 水刑物語 迴光物語 風靈物語
盧瀚霆 - 一所懸命 Burn Out 角落生物
江𤒹生 - 特登 蝸牛 金星女孩
溫馨提示 可以直接係搜尋打歌手/歌名搵投票 目標為推MIRROR入最後五強
迷丈兼迷柳喇
平心而論覺得Jerb live都唔算好穩之前都成日走走地音或者上唔到真係要練下ian live係如果係狀態好嘅話其實都真係唔錯不過佢都係高音走所以其實兩個都好睇狀態兩個都要好好練下唔想為屌而盲目捧Jer希望鏡仔各人都知道自己不足有進步

ian同jer上星期個live幾穩
反而其他人唱ignited又甩beat唔啱key唱錯歌詞
大家只係focus佢地兩個唱成點
但我覺得鏡仔全部人唱成點比街外人既印象更緊要
呢個真溫馨提示咩笑ak屌ian呢啲真係唔好咁大力踩難得留意mirror就算係留意邊個好都對成團有幫助唔好一嚟就自己人趕走晒人哋啦
預期成日將佢兩個比嚟比去
不如sell多啲街客
佢哋兩個行嘅路線都唔同
而且mirror最缺乏真係街客嘅支持
無謂因為fans互片趕走一堆人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞