[NBA] [2020-21] 垃圾刺球迷專區 1 Thank you 科帝

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
DDR OPT IN就係要R長約
刺區已死,無左笑煮,一場波連半個post都推唔到
懷念笑煮
之前開過70M/2年但佢唔制
請正名為短手仔
我地偉大嘅fb刺迷係絕對唔會講錯的
係刺打到數據幾好
但無隊傳話對佢有興趣
隨時真係刺會比長約佢
咪俾Slam Talk 條刺撚聽到 佢反DDR
其實DDR唔係講到咁差 係有時柒D 腦衝D
DDR其實最多真係無3分 但作為得分點已經做得好好
防守就
不過以刺既吸引程度黎講 無星肯黎都唯有短約咁續
其實一大四小呢個陣容幫佢掩蓋左好多野
3隻高運動性嘅側翼幫佢拉大空間
佢切傳會多左option
如果之後都係咁樣打法,老實講就算之後戰績差左我都可以接受到
冇大牌都應該續DDR架啦,爭冠冇望但會競爭力咁解

其實今年真係最好tank既一年,下年大年如果好運隨時汁到Cade 即刻重組完成,但而家開季都係最好盡打
所以出年睇lma會唔會想走
ddr同lma二選一比大小小既約留隊
帶住d新人 效果會好好多
仲有意粉
今場啲打法爽快好多
merry christmas
性誕快樂
po霸幸福賓周
Derrick White合約細節:

保障薪資7,000萬,另有500萬激勵獎金

21-22: $15,678,571
22-23: $16,892,857
23-24: $18,107,143
24-25: $19,321,429

激勵獎金達成條件:
1. 賽季出賽場次達70場(+50萬,4個賽季合計200萬)
2. 賽季投進185記三分(+50萬,4個賽季合計200萬)
3. 賽季入選最佳防守陣容(+25萬,4個賽季合計100萬)

※激勵獎金達成條件「高機率達成」與「高難度達成」各半,有250萬需計入球隊薪資空間。

Source:
https://twitter.com/KeithSmithNBA/status/1342186000462831618

汁:馬刺禁區模範生

白下兩場唔出就無50萬
自膠 份約下年 無咩潛番水先
佢今年要行最後一年新秀約
你又知🥺
我比較想知
個500萬獎金除左出70場個200萬
仲有邊50萬係高機率達成
我有講錯咩🥺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞