[NBA] [2020-21] 垃圾刺球迷專區 1 Thank you 科帝

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
聖城馬刺🏆🏆🏆🏆🏆

Greg Pop - All-time coaching Wins No. 3

TD - Rookie Assistant Coach

LaMarcus Aldridge - Career High 56PTs

DeMar Derozan

真•少煮

公馬咖哩(對面四成)

屎忽鬼

Gay佬

毛巾 Mills

Walker 行路草

Jakob 白腸

-----------------------------------------

馬刺成員

Pop [廢老pop 波波] / TD

Murray [Murray 揸ass 屎忽鬼 DJ] / Patty [毛巾]/Tyr Jones

White [小白 白帝 少主] / Forbes [冰科 聖城咖哩] / Marco [意粉] / Walker [行路草 芹菜] / Weatherspoon [天氣羹]

DeMar [DDR] / Devin Vassell /Johnson [babyruss]

Gay / Samanic [三文治] / Tyles

Aldridge [LMA] /Poeltl [白腸] / Eubanks [歐銀] /

-----------------------------------------

垃圾刺圍爐po守則 :

1.魚腩最忌有自信

2.垃圾係唔屌唔得嘅,垃圾無一個讚得

3.永遠唔好存有贏波希望去睇垃圾廁既波

4.平安鐘是必須

5.倒水只會遲到不會缺席

6.三分射手們骰仔中六先入

7.廢過tank隊,輸30分係基本

開PO專用 https://goo.gl/a7zBiA
Forbes, 27, leaves the Spurs and joins the Bucks for the opportunity to play a significant role on a championship contender. Forbes will have a player option in the second year of the deal, source tells ESPN.
https://twitter.com/wojespn/status/1330553973384892418?s=19
[Breaking News] Bryn Forbes 簽約公鹿
根據ESPN Woj 的消息, Bryn Forbes 以兩年合約簽約公鹿,第二年為球員選項。
經紀人解釋,對於可以前往爭冠球隊打球,而且能有一個顯著的球隊角色,這是Forbes 不能拒絕的地方。

馬刺是被籃球上帝拋棄的孩子
好耐無上黎
見科帝走咗真係覺得好撚可惜, 無得屌佢了
仲有意粉都應該唔會續, 真係好
希望得返幾個老野同一堆後生, 波波唔會都死用毛巾吧
就算係死用老野, 都係DDR MILLS LMA, 仲有兩個位練新人
籃球上帝幫字母登基
嗰兩個位咪ass同gay
82-0不是夢
伯母so weak
shut up
2020年最好嘅消息

幾時可以trade走murray
佢上年表現真係好撚差
完全比唔到任何信心人
對住fox玩賭博防守, 比人打到巢哂皮
唔好放咁多時間資源喺佢身上好唔好
根本係智商有缺憾
算啦你地全部都weak
你地訓我都未訓
睇嚟我件絕版科帝球衣要瘋狂升值了
又食女
你玩曬啦
又尾我哋啲毒撚機
惡撚到
科帝波衫都有
@綠仔 出嚟幫你嘔像平反
rich到科嘅波衫都夠薑買
科帝一路好走
Lm
少主去幫字母哥沖冠而唔要馬刺
祝少主成功令冠唔好再返泥
刺冇咗重建核心喇
作為刺迷 依幾年最開心既一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞