[NBA] [2020-21] 垃圾刺球迷專區 1 Thank you 科帝

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
上場都唔係好 今場直情鳩 態度係算撚數啦 是但啦
宜家得DDR 同基 可以觀望下有無人要
基都有鬥心見到 叫Ass俾波佢單打
大清算啦 要佢果隊都弱智 弱智果D都Tank 要佢都無用
其實我諗大清都逼緊自己改打法去就對波無人射3分既問題
呢兩場都見佢喺3分線出手多左
我諗對佢黎講都無辦法
根本今季就已經要張ddr gay Lma放後備
第一場季前一睇gay係正選 就知今季大檸樂
係咪個腦仲ff緊幾多年連續playoff?
醒下啦 上季最好換人既時候 乜都唔做
依家又比晒班最後一年約既出黎打
21啲fa大魚大部分簽咗新約 垃圾刺可以re-sign番呢班後閪多幾年同玩死啲𡃁仔
都唔預佢簽到咩大魚 但養仔都要俾機會架
成日出班老坑 打到曉飛 都係打埋今年
吹鐘呢D 簽黎打四分鐘 熱身賽都咁
正賽又去打D League
以前話入季後賽就話姐 宜家Regular 當G League 打啦 睇新人柒都唔想睇舊人Hea
我嗰句唔係話想ff簽咩大魚 係想帶出本身鋪好今年咁多到期約所帶嚟嘅cap space已經隨住大魚提前續約變成無用之物 咁空出嚟嘅cap space喺刺班垃圾front office手到最後就會做水魚簽番今年啲到期約填cap 結果就係拎住同一個陣閪多幾年同蹉跎𡃁仔歲月同機會
咁講真,有lma+ddr,你話要tank住練新仔又冇乜可能嘅,而且lma個位暫時都未有邊個頂到啦
咁都試左一季 的確無效果
而兩個都完約 我都唔信佢地會留刺到
馬刺係缺乏潛力球員
內線雖然白腸個d係取代唔到lma既作用
但今季好明顯唔係為左戰績
你正選 gay ddr lma
三個都係第一二三選擇
咁其他人無晒球權 咁d新仔又係落去打GL?
加上馬刺呢兩三季既動作
人地寧願都唔會黎
Vassell會唔會唔落Gleague 話晒lottery
睇表現嘅 可以入輪換
我意思就算唔提前續約都無人會黎刺
下年有錢無訂駛
其實唔關人腳事
係pop唔敢放膽去變
你要變細 全面啲咁變
我當你要出lma ddr老正
White kj傷要抖
咪學bubble出Murray ddr Walker DV lma
後備咪按時間換poeltl mills gay 奶呢啲
而家家走去打大陣容
Preseason啫
反正今年越爛越好
最好白kj dv 芹菜 三文治都打到識飛
然後輸波
Cunninghamsuggsgreenkumingamobley
兩場波十頁都推唔到,刺區已死。
係因為無科畀我哋鬧呀!
爛唔係問題 問題係隊波爛之餘打得閪 觀眾(即係我)睇得唔爽嘅同時又練唔到新仔 呢點先大鑊
如果今年差過上年就唔關科事囉唔該
利申:前NO.1迷科
垃圾刺 preseason 3連敗
宇宙艇 preseason 3連敗
垃圾刺=宇宙艇 confirmed
渣同埋鳩係兩回事
點睇呢班yc可塑同期待值高好多
我知你想做咩
Preseason 無人睇
無禾白嘅波無睇嘅意義
說出個重點來
呢三場燥撚左
係 輸係唔問題
依家睇成隊波 明知入playoff機率低到零
隊波係要改變
無錯 ddr lma gay都係有能力
但我深信出年佢地會著其他隊既衫
之後你手上既新仔 其實全部都有能力
但你係都唔比佢落場升lv
輸都要輸得有價值
做得刺撚既一定唔會係d勝利球迷
爛三四年 都一定準備好
但依家如果到正式比賽都係咁出
真係乜都輸晒 戰續又無 新仔又凍晒
個個星期都係搵以前d野打下飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞