機箱撚入 傾下用緊咩箱

763 回覆
17 Like 6 Dislike
Lian Li TU150
有cd-rom最細既機箱係唔係coolermaster果個?
$100捐黃店自取 要就留TG 留意返 我隻箱 並唔係99%完美無損
無問題 pm傾?
https://t.me/tempid4lihkg

扯埋去AMD 條友係唔係忽上腦

用咗成年幾AMD都未試過出藍Bug Error 瀨埋仇恨AMD

影埋片俾佢睇 點樣先叫人為 又話唔回覆 龍門任佢搬 搵班打手護航

直接啲認咗佢 壓傷條線 道歉咪搞掂
有冇相一齊J下
我好鍾意呢個箱, 10年換過2次料, 未來應該都唔會換箱
宜家駁o左條usb 3.0hub上枱面, 前置2個usb 2.0基本上冇用
得閒會改埋隻火牛
隻moon係cinema display 30, 磁石isight, apple pro speakers, apple keyboard成set勁靚
(mouse就唔係apple, apple mouse太廢)
特登加o左張1394卡用隻isight
返屋企影比你睇
遲下影比你睇,我驚自爆
但我無你整得咁靚,前I/O 同後面都鋸走換左
前面都鋸
100 堅平
返緊工,好多野做,放工再搵eneloop

我自用,舊箱好難走線

我搵下另外果位巴打傾下先
你地傾傾 上邊有位巴留左TG 我冇咩所謂 留意返 自取同埋始終機箱有玻璃
我搵左佢啦,等緊覆
巴打住邊區,同埋捐想邊間黃店?

O11d mini 用sx1000w 不過隻牛要千8蚊
差唔多啦
其實依家仲有無透明膠板機箱
覺得玻璃側板好危險
有冇ching用過ABKONCORE Xtreme MX M-ATX Case呢隻case 見佢幾低調 又細部 仲放到ATX牛同MATX板 想問下個箱散熱得唔得?
你冷排係吹出機箱 right?
係呀
我係中田買 個條sales cls
叫我將個240排裝前面
再搵索帶係冷排下面加風線
之前用全套nzxt,而家換晒做corsair,淨係換箱、燈、風扇都用左$6800都仲未計卡同埋其他設備......之前未用3080嘅時候用緊3070,再之前就2060s 70s 80s慢慢玩上去唔好問啦,我唔想知自己用咗幾多......btw等緊3080ti
用咩機箱,咁撚戇鳩叫你用索帶
4000d
Meshify c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞