機箱撚入 傾下用緊咩箱

763 回覆
17 Like 6 Dislike
咁都講得出

講真佢比過條你都唔會蝕,最多咪賺小啲
呢間嘢 真係畢鳥

我自己搞撚掂 唔洗靠間垃圾
直接退針 再焊死佢
痴撚線 係個台灣AMD群 Po呢單嘢出嚟 俾三四個癲佬追住咬 話我公審間舖 特登唱衰佢

講到我老屈佢 我人為咁 屌鳩佢哋 又唔見我用原廠有事 屈我人為扯爛 係爛3條一齊爛啦 仆街
mod cable 都喺買番 pslate/ cablemod/dreambigbyray 好d, reddit無咩見佢地比人diu, 不過出貨好似慢,真係人手/3d print 出里, 同埋好撚貴 不過真喺靚
貴乜鬼啊 唔夠我貴啦依家
人地話換比你 你唔要
又冇理由周圍唱佢啫
唱你老母咩 又一個冇睇其他人回覆嘅人 同班台灣廢鳩一樣 間嘢個朵一早臭晒 係我冇搵清楚啫
仲貴過 鬼佬成套線
你用緊咩牛? pslate 一條24pin 都76鎂,仲有得貴
FSP PT 1200w
你繼續囉咁
換咗個500dx 聽唔到hdd聲
ROG Strix Helios
有冇人自己diy 噴過色
c700p,重到痴筋
忽忽哋 你估落SSP咁近啊 間嘢係台灣 一間玩埋接錯線冇仇報 台灣PPT已經有單 燒埋隻牛 你估會唔會為咗條爛鳩線 走去哂時間 寄嚟寄去 一間燒埋成部機 搵鬼賠啊?

依家係講佢QC有問題 唔認都算 瀨返人為 3條線 斷咗條 個切口仲要咁整齊 人為扯斷點會咁 唔識唔好衝出嚟俾人笑先得㗎
全世界人都錯 得你啱
全世界人冇錯 係得你錯Only
係得我錯既
你就唔洗連登同台灣兩邊為左條爛尻線鬧人啦
本身都好聲好氣同你傾下計算
句句頂住哂
你買乜尻都會壞架啦 買iPhone 買Tesla 買樓都會壞架啦
人地幫你換又話人地廢 整完炸尻柒你
屌你老母爛臭閪 全世界得你識整Cable 啊?
一條線就唱足人地幾日 你都唔撚係把炮得去邊啊
幾日? 忽忽哋

似係你一嚟就句句頂住哂 QC問題咪認囉 又唔認 幾單都係咁 瀨返個客轉頭

咩全世界識整Cable 你講乜鳩啊? 發爛渣啊? 傾計?冇人想同你啲低智能人士傾 又iphone 又tesla 又樓 九唔搭八
有人問用邊間Mod線好 我都只係講吓 買台灣嘢中招QC有問題 你就嚟發癲 間嘢你有份啊?
有無巴打有d 玩厭左唔要既ATX 箱可以平放?
E-ATX 要唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞