絲打們點整指甲?咩款? (20)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
圖2 3好靚
唔知咁整貴唔貴
一陣人地又話你抺黑
唔會啦你個名大把人叫啦 同埋佢地都無你電話 唔洗驚
想問吓大家book咗兩大神枱或者平時book 使唔使比留位費 同埋比留位費其實係咪正常做法
平時做開個間唔洗 不過我覺得反正比左都係扣返個次整甲d錢嘅話其實都無咩所謂
除非你一早預飛機架姐
淨係去過3間
全部都要留位費
有一間就舊客唔洗
因為甲師比人放得飛機多怕左
咪咁on9喺度杞人憂天啦 你個名咁common
更何況香港人係最善忘
生客一定有留位費 通常都係50/100
店家都怕客放飛機嘛
件事搞成咁又真係慘嘅 全世界都知道自己叫咩名 最慘係俾人屈完 條友打死都唔肯認錯 啖氣點樣吞得落
整白金/白銀都好聖誕feel 唔洗成日紅色格仔
佢地自己做老闆客人等同佢地嘅人工姐
佢咁真 敢屌走佢自己啲客 咪佢本事
證明佢有信心承受屌客既後果

唔係撐佢屌客 都唔係合理化
大把甲舖老闆屌客
大大話話幾間都上過post俾絲打話會屌客
咪又係未執

我諗佢地出黎自己開舖都係想自由度大啲
只係你揀舖時 佢地都有揀客權利,都係果句
你都有權唔再幫襯 冇人迫你

只幫襯過佢一次都好nice
我純粹覺得
佢認定綠洲同小朋友係同一個人先爆煲姐
(平時都冇絲打投訴過俾ly屌)

我覺得一次定生死 冇必要
其實都係一個月對過個甲師三粒鐘啫又唔同佢過人世 佢整得靚我覺得最重要
佢日日屌客就話姐

利申佢加價後少貴我俾唔起 唔係熟客
你個美甲師點講?
我都諗住過幾日去拆番,都係觀察住有無惡化好d咁
又唔洗諗咁多...
你個nickname好common
無公開icon同電話其實無人知你係邊個
所以無人肯接你生意呢個情況完全唔會發生
接受呀
香港啲飛機友多到你估唔到
第一款我都覺得好靚
好中意佢啲款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞