絲打們點整指甲?咩款? (20)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
雖然好陰謀論 但又好似啱
求其叫個有gel甲既frd都可以做到假
不過佢兩個打字風格真係好撚似又每次都秒回對方
無惡意純覺得你d文字都幾撚煽情

我相信ly 唔會咁撚on9 呢個風頭火勢會公開你電話囉唔好係度加鹽加醋啦你呢招用好態度去散佈自己對人既睇法都幾高明

利申:認同小朋友絲 整得唔好擺上黎討論點知俾人公審 ly有錯 應道歉

但你呢耐人尋味
你留tg我即刻send你睇
你咁講炸我無咁諗過
小朋友絲件事我覺得佢係真慘㗎 擺得上黎就係唔想俾甲師知 做得唔好咪認 唔使態度咁差
個重點係 post15我已經證明咗自己係客 咁我依家梗係無辜啦上嚟講幾句然後佢公審我然後你哋個個又唔信 但係明明我已經證明過自己 我唔想公開post對話出嚟唔想俾佢起我底我有錯?
無論件事係邊個唔啱都好
綠洲最成功係塑造到自己好好態度好有禮貌人畜無害咁樣從而令ly公審佢既態度顯得更差

不過唔係想幫ly 但作為花生友我覺得咁樣講野好造作
由啲對話圖都睇得出個甲師嘅態度 差到咁 真係本身想整嘅都變唔想啦
好態度又話人扮嘢煽情 如果講嘢態度差到好似你咁係咪會讚人真性情? 其實本身已經停咗 但突然幾位絲打又話唔同gel甲唔代表啲咩 又要其他證據

我覺得如果真係鍾意或者支持LY嘅 你哋愈咁chur反而愈令其他絲打對LY有唔好嘅印象
其實我覺得成件事根本就係小朋友上黎問野,之後ly 好似身友屎咁樣,唔明有咩咁緊張,其實好明顯睇到絲打係上嚟問嘢,而且態度算係正常。反而睇返ly wts對話態度勁冇禮貌,見到都令客人反感唔會想去,仲要依家不斷發酵件事擺上ig 覺得自己冇錯咁,仲話人哋屈佢...成件事真係好無謂,人哋已經影晒相證明唔係同一個人,你要唔信嘅都冇辦法,件事咁樣落去根本唔會完。。。
真係覺得好on9
(ps花生友)
破壞哂個生態一個同個客講太多野 結果俾人罷上黎抹黑 一個就衰衝動公審返個客

我諗無人會再想po圖上黎亦無甲師會想同個客講太多野
我唔知可以講啲乜
我覺得ly做錯㗎喎 係應該對小朋友絲道歉 做得唔好就要認
仲有自稱ly熟客嗰位態度差到幫ly倒米
So far做過咁多間都試過啞色咗
生活上總會撞到刮到 難以避免吧?
開頭就講自己係熟客
agger 我呢個花生友感覺突然之間好多打手衝出嚟插綠洲絲
本身件事已經轉移左話題可以完 但你地班人又無啦啦jer翻住晒而家對ly觀感幾差 唔會去試第一次
都唔知會唔會分分鐘係本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞