絲打們點整指甲?咩款? (20)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
本身諗住喺呢度睇吓有冇啱嘅可以跟住啲絲打整 留意左一排都係ly Bella 但係自己又冇乜興趣
佢兩個行徑好難唔令人懷疑一提起ly錯處就會秒回到對方 裝撚左sensor 最撚怪雞同時間其中一條友仲要話人用幾年時間偷師 之後急急腳改口幾次老實講唔睇user Id我直情覺得同一條友黎 而家叫有張手圖貼出黎分辨

係客都可以係同行嘅只能夠講佢地態度唔差 係ly衰衝動 做左最唔應該公審客既行為
post15我tg send過比一個絲 可以追返
如果我po上嚟陣間ly又可能會WhatsApp我話我抹黑佢
笑死
你地兩個互相抹黑對方
幾時有從幾年改口到幾次?
我記得佢同我講嘅就係:未入行之前喺bmn整過好多次 嗰陣h一路整我一路望住學
隻隻字都係佢講嘅
你之前留言唔係一開始話人去左幾年咩而家你咪改緊口話好多次囉

如果怪錯你我say sorry
至起碼佢而家唔知我係邊個 一陣我po上嚟佢搵返我個對話 然後連我電話都公開埋咁點算?佢都已經公審我連登ac id啦 如果佢知道我係邊個都唔爭在公開埋電話㗎啦

咪已經有絲證明咗我係佢客 點解又要黎多 追返post 15就睇到
歡迎光臨絲道歉未唔係講到好口響架咩
係呀 咁佢同我講嘅係 好多次 咁睇你點樣定義好多次 係我嘅角度由於一年得12個月最多整12次 所以如果如佢口中所講整好多次 我嘅角度係多於一年 呢個係我解讀成幾年
無論點都好 可能我get錯 但都唔係佢喺story入面講嘅兩次
瞓醒覺 又唔記得咗啦 算啦絲打
有啲嘢可能你記錯咗 講咗出嚟令佢誤會
所以公審你 覺得你唔係句句都係真話
而且佢又唔想俾人屈 咁講真 佢話當時唔係甲師 但你話佢偷師正常人都嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞