絲打們點整指甲?咩款? (20)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
大家盡量唔好加密啦
如果唔係啲無連登ac嘅妹豬睇唔到唔知發生咩事就信哂ly講野㗎喇
其實上幾頁(或者入圖片)
佢哋都分別貼左手寫user name證明唔係同一個人
(如果你夾硬話佢哋唔係都無法)

Post對話一陣俾佢搵到綠洲絲真身又起底就不了
今日ly 咁嘅行為覺得佢有先見之明
不如完啦
要去既自然會繼續去
唔去既根本之後都唔會去

完全無頭緒
屌整甲都要有貞節牌坊真心on9
Ly個dm圖仲要話綠洲絲約左2次咋,即係要做夠幾多次先可以批評?

又話小朋友淨係去過1次,同埋小朋友絲whatsapp對話都已經約左佢12月booking,如果小朋友絲要抹黑/覺得佢差都唔會約12月啦下話?
同意啊,來來去討論得兩間其實好悶囉,其他名又遮晒唔知邊間咁
最近約咗做單色鐳射算
2020年尾真係好鬼攰
想整basic款嘅話
我覺得chanel風嗰隻格仔唔錯
最近想做好貴氣風格嘅聖誕節款
係IG見到間想試下..
D圖整得幾靚 價錢都合理
但見follower得幾百..仲諗緊
咩款?
建議寫返「本討論區不強制遮名,大家自行決定」
就算係都唔應該由你講
係小朋友絲講
你咁樣chur住晒 好撚憎佢?想睇佢仆街?
有冇試過俾甲師剪死皮剪到流血
有冇圖
經常 10次有8次都會流血,不過係因為我啲皮太薄,事前要同甲師講聲輕手啲

唔想搶位 但我未book
好多謝咁多位絲打撐我 其實由頭到尾喺呢度問嘢又或者琴晚講呢件事出嚟都係純粹想好似傾偈嗰氣氛咁樣討論下 冇諗過搞到咁大⋯而且又影響咗大家討論甲款 件事搞成咁都好唔開心 本身真係好鍾意佢整既甲 所以先諗住聖誕搵佢整 冇諗到無啦啦咁樣俾人屈 估唔到今日起身睇到佢仍然唔諗住道歉 仲要連名都俾佢公開 有啲驚之後會冇人肯接我生意⋯
望落都ok ge,不過好似無乜hp不過依家仲係好少見有鋪做得好hp
可唔可以唔好合理化屌客行為?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞