絲打們點整指甲?咩款? (20)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
其實我見ig有好多整得唔靚都唔知點解要搶
俾錢你賺仲要又「矮」又西咁
其實整甲呢啲手工野,一日整幾個客,每個客既要求又唔同,真係咁啱有次唔記得都好正常
明明小事一宗,而家搞到咁大
而家睇返,真係明白綠洲絲你點解唔肯post對話出黎
加上佢啲客如果無ac就會睇唔到加密,ly就一定有ac睇到變成佢同佢班熟客喺度公審小朋友絲,圍爐就圍爐啦,講咁多把鬼
b係諗得唔周全,有失誤,唔使blacklist佢

ly而家就係癲婆發癲咁
死啦我覆得咁密會唔會又俾ly話我只是一個很討厭她的大話精
又會話我地係同一個人
po咗死梗,隨時電話number都被ly公開埋公審埋一份,再加上綠州絲講嘅野仲嚴重過小朋友絲,po咗就真係可以棄ac
我都係唔好再秒覆啦
完全同意,個堆wts圖嘅意義喺邊

雙面人又睇唔到,無禮貌又睇唔到
最慘係小朋友絲俾人追殺
明明都唔太關佢事
佢只係搭嘴
咁有時人online秒覆有咩問題

LY你認錯人肯道歉未
好似係佢WHATSAPP LY講
ly你認錯人肯道歉未
[member]啱啱睇咗佢最新story個ig inbox cap圖,完全唔明買咗其他鋪package點解唔約得佢又話佢係到講佢係其他鋪join package 果d甲師負面嘢所以雙面人咁佢係其他人買咗package,之後整得唔好,咪搵你囉有咩問題,大把人周圍試/member]
反而較大爭議嘅綠州絲佢就無再追擊
到底係綠州絲講嘅係事實
定係綠州絲有先見之明,無po到wts對話,所以ly揾佢唔到

好撚煩呀ly成個怨婦咁發爛渣,仲要發錯爛渣
有 但佢set限時send俾我 我真係睇完就唔記得
同埋得一隻手指公 我好難睇一唔一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞