香港人冇必要再配合垃圾政府做防疫工作

669 回覆
6728 Like 121 Dislike
跳起唔夠1cm 跳完喘到仆街
啱啊
全香港戴住口罩成年
你老母日日放外國人返嚟播毒
同你攬炒
己經帶頭shopping唔帶口罩
仲封關? 點封呀?
而家全世界返香港都要隔離14日,
你想點封? 唔俾人返你?

講真唔係有急事都唔會返啦
傷風感冒日日都有人中
Push
個問題係, 日日喺屋企, 戴口罩唔病都鬱到病。

其實, 唔病就真係唔等於健康 —
健康除咗冇疾病, 仲要生活滿足, 同心靈滿足,
屌你日日叫人唔好出街 (有人帶罩真係唞唔到氣),
唔好同親戚食飯, 唔好飲酒唔好娛樂,
其實咁長命做乜撚
而家出街戴罩都係為左廢事比狗拉 可以唔戴就唔戴
戴罩影響呼吸冇人講
屌人哋唔驚咪去玩
你驚咪唔好出街

痴撚線, 學trump話齋, only sleepy Joe can stay in his little basement, til the flu is gone.

“THERE WILL BE NO NATION IF WE ALL STAY AT HOME” We have to open the Air economy!
快啲唔好戴口罩呀大家
根本就係
攞彩就叻
做野就一pat屎
一開頭唔知頭唔知路做恐懼撚都好正常
始終香港人經歷過沙士
但愈多時間證明隻肺炎同感冒一樣,後生好快會好,死既都係老野長期病患,而家直情無病徵都話你中,分分鐘仲廢撚過感冒
為左呢隻野要拎攬炒各行各業,真係寧願全民平常心中咪中
同埋其他國家D人可以坐車周圍去,成年屈係香港真係就抑鬱

港共更加唔洗講,年頭要香港人自己搵口罩自救,777出黎話唔洗戴口罩
一直9UP要防疫防疫但依然要港豬逼巴士黨鐵去維持經濟運作
果D限聚令599G明眼人都知拎黎政治打壓
吹第四波爆發但支那人免檢,屌你老母自己都講一套做一套
港鐵點會得十萬,一日一百萬都未必止啦
人地台灣 演唱會 籃球比賽...
乜乜柒柒嘅大型活動都可以照搞
人地都可以繼續零本地感染

香港個垃圾政府搞咁撚多濕鳩防疫措施都冇撚用
點解台灣冇限聚令都可以零確診
點解香港有限聚令都會爆咁多獲
777之前的確好多計算,利用疫情都係其一,好早之前已經比人棟爆利用疫情求中央幫忙。
柒婆以為自己打得,點之計得左就計唔到右,加上武肺手足戰力真係極持久,全世界到無人估到拖咁耐,柒婆當然亦估唔到。佢想玩利用武肺疫情,點之玩撚埋香港。
唔爆就推唔到咩
佢要推你班港豬會阻到咩
push
他媽的 真他媽廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞