香港人冇必要再配合垃圾政府做防疫工作

669 回覆
6728 Like 121 Dislike
大陸仔攞唔到入台證未去過台灣?
平常心

港共已經冇力科水救就業,依家希望引蝗入港,打救班食自由行水藍絲。
暗黑兵法
鄧炳強同班老野偽人擺幾圍唔撚社交距離就得
香港人就要食599豬?
收皮啦
有咩事就spin去政治到 我屌你啦垃圾政府 幾時封關屌你
有樣野唔知大家有冇留意
就係國安法其中一條話故意傳播武漢肺炎係犯國安法
佢立哩條 我自己get到就係唔想香港爆 搞到經濟停擺 完全封港
你見佢死都要俾船員入黎香港 就係想keep住條水
但係大家都知咁樣做就會好似依家咁keep住成年個疫情都唔斷
明明我地香港人防疫已經高到係敢話第二 全世界冇人敢話第一 明明我地最近中國 但係如果你記得既話 其實係外國開始有案例先過我地
所以香港防疫係簡單難度 封關一段時間就咩事都冇
所以講到哩到 大家get唔get到之間有咩矛盾位
Sor for 1999 我唔識一針見血咁講個重點出黎
support
咪就係林鄭消費緊香港人嘅防疫意識囉
已經一手好牌都搞到成篤屎咁
蔡英文就一早搞撚掂啦
搞唔掂就收皮啦林鄭
台北捷運月平均日運量有180至200萬喎
港鐵10月先10萬喎
講真 街就一定照出 話知1000單一日
戴罩戴到爛面 洗手洗到乾
大家有冇發覺呢一星期條街多咗勁多普通話人
https://lih.kg/2282746
咪係
一至五返工 六日仲要我係屋企?
食屎喇
講真 日撚日朝早放工地鐵一樣咁多人搭
要爆嘅話 一早死撚晒啦
仆街仲想逼全民用安心出行+強逼檢測
食屎啦
你話消費防疫意識 但係咁樣做對佢有咩好處先 上面有人話因為咁樣可以打壓示威遊行 哩個可以係其中一個原因 但係我覺得應該仲有其他原因令佢咁做
咁嘅post都有500正評
係唔係無人諗過
小學3年級都識要計埋有幾多班列車/幾多個站唔係剩係計量呀,你咪撚搞笑啦
台灣成20個香港咁大架
人口先3倍唔夠
返去讀下書上小d屍屍胎啦不學無術
真,戴口罩一切如常咪夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞