郭榮鏗:退出政圈 議會政治不復再

450 回覆
953 Like 38 Dislike
我講紅綠燈同打人個例子係指出上面你嘅巴打點定義佢句statement ,你哋自己加個設定關我撚事?係你on9唔睇清楚你話我模糊?
你自己on9睇唔撚到我幫你定義埋正弱智,話明紅官,唔撚係普通官咁都睇唔出係你智障
舉例

佢支持一個終審法院首席法官上任

法官判反修例嘅protestor 暴動罪成

咁郭算唔算支持紅官上任?
個紅官劣績一大堆有分搞梁遊DQ,一早係人己經知係紅,唔好混淆試聽,想講到佢推完佢先上任先知佢紅呀你老味
唔撚洗你舉例,個法官係佢支持之前己經通晒天係紅
所以事實就係我俾你個例子,佢撐紅官上任,因為個官係紅人所皆知

https://www.google.com.hk/amp/s/amp.lihkg.com/thread/1940989/page/1
所以一早話35+ 嘅係on 9 囉
你又犯同樣嘅錯

佢話「紅官」
有無講邊個紅官呀?

正如我講打爛紅綠燈係咪錯
我有冇話因咩事呀?

咁你係咪無問清楚呀?
係咪中返個陷阱呀?

返去反思吓啦屌你
你唔會想同我講郭大壯撈咗法律界咁多年。連啲官係唔係紅都唔撚知要讚成咗先知呀???如果你真係咁諗你直頭智障?我理得你因咩事,撐紅官就係閪

我教唔會理咩事,打爛港共交通燈=啱

港共=紅,我己經幫你定義咗,佢撐任何一個紅官都係仆街賣港
心照
你自己on9睇唔撚到我幫你定義埋正弱智,話明紅官,唔撚係普通官咁都睇唔出係你智障
舉例

佢支持一個終審法院首席法官上任

法官判反修例嘅protestor 暴動罪成

咁郭算唔算支持紅官上任?
唔撚洗你舉例,個法官係佢支持之前己經通晒天係紅
所以事實就係我俾你個例子,佢撐紅官上任,因為個官係紅人所皆知

https://www.google.com.hk/amp/s/amp.lihkg.com/thread/1940989/page/1
你又犯同樣嘅錯

佢話「紅官」
有無講邊個紅官呀?

正如我講打爛紅綠燈係咪錯
我有冇話因咩事呀?

咁你係咪無問清楚呀?
係咪中返個陷阱呀?

返去反思吓啦屌你

呀sorry,我一撚早係好多個留言前講撚咗係張舉能,但唔知係你條柒頭係咁逃避搞到唔記得定無睇清楚
佢撈幾多年知唔知邊個紅官關我咩事?關呢個argument 咩事?
你都蠢得幾透徹

你教打爛港共交通燈係啱咪又係有前設囉屌你老母個腦生係屎忽度?
我有撚講「港共」交通燈呀?
屌你閱讀理解U撚咗就咪撚出嚟柒啦

最後個conclusion 又係另一柒
我咪講撚咗佢係囉
你做乜鳩?

屌你老母同小學生講嘢咁
咪撚阻住我睇波啦

返去屌鳩你老母點解生到你咁on9
睇嘢又睇唔明
又無記性
又柒

屌你老母呀
你都on9你留言我一定要睇撚晒?
屌你啦,睇吓#314,我係回覆你架,即我一早問撚咗你,唔係我問題係你問題你唔睇清楚
無錯,前設港共=紅,我己經幫你定義埋,你咁都睇唔出證明你on9,佢支撐紅官就係,同我一早講咗係邊個紅官。自己睇返#314啦柒頭,我係直接應你
ok
我無睇到你嗰個post 係我柒咗

你幫我定義埋做乜鳩
我講咩使咩要你定義
即係你屈鳩我?
咁即係我可以屈鳩返你做5毛?
你睇下#412,條友想賴無講明邊個紅官,可能郭榮鏗讚成任命咗佢做法官先做衰野,但一撚早回應咗個法官叫張舉能,佢唔撚記得賴人
政棍,都係豆份量
議會抗爭為名揾食
幫你定義清楚條問題叫屈鳩你?
九唔撚搭八,兩者無關連,我宜家屈你咩?
你都on9
你定義係條問題?同共產黨有咩分別?唔係屈鳩我係咩?你有知我想講咩紅綠?外國無紅綠燈㗎?
你都幾撚好笑
咁我問你條問題定義得好清楚,紅官,張舉能
你條問題唔夠清楚,咁我咪答多啲港共紅綠燈就可以
兩條問題兩回事,我屈你啲咩?
我條問題唔清楚就幫我定義?
你唔識問㗎咩?
同埋你曲解我意思咪即係屈鳩我囉
好難明咩?
咁我鍾意答詳細啲,關咩屈鳩你?
九唔撚搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞