Lincoln Wood: 佢地沒收左Dominion向德國嘅server而正向度還原data

264 回覆
403 Like 8 Dislike
次序唔係咁 , 要累積夠證據提上聯邦高院 > 贏選擇 > 拉人個priority其實唔高
候選人舞弊即刻喪失參選資格。
拜登計埋GA 得243票 , 就任門檻係 270票
呢樣野應該唔夠時間證明到
你del 咗 咁點保命?
你係CIA萬一有風吹自己會有人上門搵你 你仲會唔會del data 做證據投靠對家
data 唔會delete 點知今日係棋子 聽日係棄子
果啲 data 好值錢 , 點會貿貿然 del
你有留意佢地的filing就知佢地乜確實證據都無,
佢地個plan唔係打贏官司,
而係向gop州議員施壓迫佢地appoint會投trump的electors
push
真係乜都無野係手,
有的話一早就file咗
實證肯定大把 , 只係將啲證據串連起黎時間一定唔夠 , 咁大單野正常都要查一年半載
無實證唔會拖到時間
Supreme court連庭都唔會開
同愛侵力講道理
如果真係咁多證據點解會到依家一個case都establish唔到?
而家唔係叫佢證明有個驚天動地的scheme,
而係證一個fraud case都證唔到喎
未開始審呀
佢地唔係拖時間,
而係返州gop議員無視選舉結果照委任人投trump
聽佢地講係留到上最高法院先出,太早出會比人拆招。講左出黎就唔可以拎上庭做証據咁喎
要夾硬黎咁file lawsuit黎做咩?
已經審左一堆,
打緊個啲入面的claim modest都不得了,
giuliani前幾日先同個法官講佢個case唔係fraud case.
舞弊咁明顯 , gop州議員選番 GOP 總統好正常
邊一堆?
多口問句,係咪如果個disk del完 rewrite過野就recover唔到
去please trump同佢啲base,
等啲base去迫gop州議員無視選舉結果,
做成選舉有爭議的假象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞