Lincoln Wood: 佢地沒收左Dominion向德國嘅server而正向度還原data

264 回覆
403 Like 8 Dislike
係咪即係天能咁逆行還原
果啲 data 隨時值幾拾億
如果之前有劇本咁寫實俾人鬧誇張點知現實仲離譜
如果出術,侵侵係三軍總司令,可以用叛國罪拉哂班民主黨
咁應該要壓碎再用火燒晒佢先得
[高質RT]網絡保安專家作證:有四個地方喺2小時38分鐘內數咗38萬票 係物理上冇可能 當地設施最多數到9.5萬票
https://lih.kg/2292610
留名睇戲
如果有實質證據,民主黨等亡黨
本身harddisc嘅內容就好難DEL 最安全嘅方法就係物理破壞嚟完全銷毀
刪係唔會刪咗,但一定有加密,所以時間用咗係解密上面

對家唔會傻到交密鑰出嚟
屌你老母咩
量子電腦應該好快decrypt到
佢地成個operation excluded左CIA 係突襲行動嚟 . 再加上傳得出嚟都應該隔一段時間. 侵佢地就已經晨早拎走左個server啦. 對家反唔反應得切畀假料呢?而且點解仲要預備假料. 直接銷毀無咁迂迴仲好啦.
呢樣野聽過 , 但美國要證明叛國門檻好高 , 唔似支那咁嗌句口號就拉得

所以而家好似都係用政變做目標
諗注有得走?
個行動有說係 11月8 , 亦有說係 11月9
你條放負撚又衝入嚟
應該係8號. 因為之前睇條片. 有個GOP人話佢報料畀侵嗰陣係8號. 但傾電話嘅地方無加密裝置. 所以佢想星期一包膠. 結果星期一見到侵嗰陣. 佢話個server已經畀佢地沒收左.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞