Lincoln Wood: 佢地沒收左Dominion向德國嘅server而正向度還原data

264 回覆
403 Like 8 Dislike
good guy bad guy 咪視乎你係撐侵定反侵
侵侵加油
睇朱利安尼笑得咁開心我又估個server唔洗擔心. 反而good guy bad guy呢下 德國server本身係under CIA嘅嘢嚟 佢會唔會指CIA操作嗰陣就係bad guy own it 然後佢地拎走左就係good guy呢?
Sidney Powell其實一直狙擊DOJ 仲寫過書講DOJ嘅腐敗 相信除左係幫侵打選舉舞弊之外 佢自己都想將DOJ啲污糟嘢公諸於世 希望佢地最後成功
講真
你夠證據就快d拉人啦
好絕望
可能都係警告部分有份參與嘅人唔好做bad guy(例如CIA/軍方嘅人)
而家情況係Trump係度釣緊deepstate呢個利益集團幾位主腦,由10月開始嘅hunter gate開始,你睇到trump點樣放魚餌,Hunter、Censorship、FBI、Ballots、Dominion,一波又一波逼sleep joe集團出嚟反擊,你諗下呢啲事件無周詳計畫點會可以爆出嚟
佢2012年就Spot到vote switching 到佢坐到入白宮點會坐以待斃 再加埋佢2018簽嘅EO專針對外國干預選舉舞弊 証明佢有備而來 只係可能係DEM嗰邊今次用力之強令佢而家打得比較辛苦
12月8號係死線. 所有同選舉有關嘅訴訟都要向12月8號前搞掂. 因為12月14號就要投票.
真係唔知會點. 呢舖係考美國人到底有幾愛國.
我地嘅Level verify唔到啲咩. 等下劇情更新啦.
棱鏡計劃,美國政府一早有Backup
你唔鑽爆個HARDDISK 都可以RECOVERY 到數據
其實啲軍火商裡面一早有用到量子電腦,所以軍方一定可以調用到呢方面資源.
直情繞過左CIA , 軍方行動
德州 GOOD JOB
引蛇出洞
I mean 條key 係CIA拎住
不過Pompeo 係前CIA局長,應該仲有啲影響力掛,佢會唔會係呢件事幫trump就唔知
算啦
recover完都係biden多票d嘅話肯定成單野不了了之當無事發生過
睇班人咁有自信個樣真係無野係手咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞