Lincoln Wood: 佢地沒收左Dominion向德國嘅server而正向度還原data

264 回覆
403 Like 8 Dislike
已經有29單審左
無實證 deadline之前supreme court會drop晒d case
點please?
有幾多單係侵侵file?
你返工有時老闆個要求係好on9,
咁你係唔係唔做?
唔係
要睇rewrite過幾多次
完全無實證 就唔會拖得過certify date
點比壓力?
DEL 完先用波多野塞滿一次先,再DEL 再用吉澤明步再塞滿一次。咁就安全啲
理論上rewrite 幾多次都無用
即係賓州嚮同一座唔限距離都叫驗緊票果啲囉
當地法院民主黨佔多數你輸硬架,無論佢理據有幾好笑都好

咁最高法院見囉
咁就只有物理破壞
你睇Pompeo 個tweeter, 估下佢會唔會幫Trump

https://twitter.com/mikepompeo?lang=en
twitter*
gop州議員想下次選, 無gop base支持點選?
同意 自己保唔保到命仔根據 仲有政府人 唔係delete raw data
一有大型選舉 , 改票要停幾個鐘咁大個 bug , 唔留啲 data 去改良個演算法點得
你同條愛登力互含咪重肉酸
似乎民煮擋更加希望快D承認選舉結果喎
拖落去係侵有著數D
大選夜當機:川普票爆表,作弊系統重整;律師證實德國服務器,不知捕獲者好壞,數據調出,內情驚人;FBI俄州抓人,響警訊!喬密威亞四州釀變局;將由國會選總統?川普談炸伊朗遭洩密 |新聞拍案驚奇 大宇
https://youtu.be/AOQJB25u-Lw
你都幾on9
賓州法院話放個盲人入去都算係有效監票
請問邊個先係盲撐呀
本屆美國大選笑話:要用望遠鏡先望到嘅距離都可以當係監緊票
黃一飛原來唔止係講緊土共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞