Lincoln Wood: 佢地沒收左Dominion向德國嘅server而正向度還原data

264 回覆
403 Like 8 Dislike
早幾日佢話侵個團隊睇緊D資料 同呢個po幾吻合
有電腦常識就知 , 只有物理破壞先係真正安全
我估, 唔係聽講, 講錯左
因為我覺得冇咁易,對手係CIA去到cyber security個head都係對家既人,如果咁大集團合作出術 冇理由唔諗埋點樣完美消滅證據
both ok? 收監再等坐電椅
希望係咁
Time will tell. 但我信Sidney Powell. 以佢從事法律行業多年德高望重 佢話佢人証物証俱在 連exact algorithm 都講得出 成件事點操作又講得出 呢種人點會鳩up

問CIAFC左未
大公文匯冇報
Fake news
其實追一堆網台 袁弓夷收嘅風真係最準 當然切忌盲信任何渠道 養成verify同等待嘅習慣都好緊要
我試推測Dominion做完野留 data 嘅目的

Dominion 靠演算法去計算票數分配同預測結果 , 但大選時當要配票就要停止點票兩三個鐘去計數 , 證明喺大量投票情況下個演算法好慢 , 如果要改良就一定要留低真實數據去做 model 黎改良演算法 , 所以真係有機會個 server 有原整投票原始記錄
真係好睇過電視劇
如果知道用乜野程式del
而又有果個Algorithm
會唔會快D

以我所知所謂del只係用新data cover 舊data
你咁講我都放心啲
不過政治咁黑暗 間唔時係會有 一啲德高望重嘅人拎自己嘅聲望同埋前途做賭注押落去, 有啲巨人就係咁樣睹輸左一生留下污點…
都係觀望下啦
痴線咩house of card 呀 West Wing都要行埋一二邊
其實佢recount仲要d data/algo黎再造多一次
應該無咁快會delete
袁爸 話哂都係美國同當危會 同人開會
D人仲話佢收風 流料
可能堆Server本身都有開分身Failover
之後又有做backup落coldstorage
如果係咁做 要搞好耐先會清走晒d罪證
啲五毛畜同拜撚失晒蹤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞