澳洲留學生討論區(8)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係咪Uni Melb Hker🇭🇰?
個tg group都真係好耐冇人講嘢
好似唔係咁應該係第二個
你都係unimelb?
no ar, deakin
望就望澳洲同新加坡傾得成,跟住睇下有冇得飛新加坡再轉過去啦
根本澳洲已經洗濕左個頭逼住做足全程恐懼撚,如果世界疫情未平息又比學生入境中左幾十個廢炎政府只會比人屌死
我下年畢業都預左online睇幾十萬學費買幾萬蚊coursera master質素,人生點都要做一次水魚
佢退錢我一定quit,不過你幾時見過傳銷會退錢?
澳洲一直玩語言偽術由上年年中或者/可能/應該幾月入得境,比哂錢比9流service你就同你講sor9y我從來冇講過,仲衰撚過大陸
你去餐廳鋸扒出塊午餐肉比你都會屌啦
有時見到d人屌澳洲反口唔送pr 真係得啖笑
就當真係 駛唔駛屌一世
依家講緊一路唔比留學生入境邊撚度講pr on9講緊一路明示暗示同你講就開關比你地留學生,等你交哂錢就同你講sorr9y下個sem再比你入,等你交埋下個sem錢又同你講下個sem再講
講乜撚野我講緊一路暗示比留學生就快入得境水9人交錢轉個頭又話遲下先,邊度講緊pr
你去餐廳比咁既服務你都會上網屌佢啦,何況幾十萬
所以咪話語言偽術囉
依家唔係講緊21年尾,係22年頭“可能”開關
呢啲可能/或者/有望開關由上年年中聽到依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞