[細機撚] iPhone 12 mini 討論區 (5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
要用尿袋 返工又返差都可以話電量唔錯
關於mon接觸問題,我試到我每次咁密碼同聽電話撥向右邊,用中指係完全正常,用手指公同食指都唔得,好L奇怪
其實你理解咗咩係鋰電未
冇事果啲可能係手指細
細機嚟講仲想點啊 我日常夠用咪得囉 反正喺公司都有電差架啦
晒氣 得pro max 電量正常啲但鳩咁大部
係 但太大部
我又唔打機用嚟WhatsApp 睇吓ig同股票都ok 啦
外國forum話有人打左比APPLE, engineer 話唔關hardware 事, 要D時間先搵到solution
買咗12 俾老母
Mini 單手操作時就會有觸控問題 真係諷刺 明明買mini就係為左單手操作
一般4200左右,最高有4700

我仲諗緊放唔放

用咗2日mini,係電比11 pro用得快啲,但個moon sharp 啲

可能年半就要換電
我琴日先問完 11pro 256 衞訊收5000蚊啵ching
差唔多,你預你可以有3個鐘on screen 度
終於入咗手
衛訊trade in iPhone 11 128gb $3700
不過用上手先知咩叫解鎖bug
用手指公好多下都解唔到,要轉用食指
唔關事點會有啲人用晒case, mon貼無事我地先係小數有事既人 無事個啲happy緊啦
你pro max ?我係話pro喎
上面11 128都收3700wo
冷靜啦 淨係睇連登有事都唔係小數人
仲要全球咁多國家都有人report
但係我去買真係報2200。。。
無野了 我記錯 係問8plus 256 sorry
今日終於出咗機,除咗個MON比X黃之外,其他都好滿意
解釋下
4200不如我幫你買好過
你有冇Lock Screen 感應問題
而家覺得mini重好拃過11pro
有啲想mini做主機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞